23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Moe, Loxam og Domea
Moe

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har foretaget en række udnævnelser.

Erik Gaardsted Madsen er udnævnt til seniorprojektchef. Han er uddannet civilingeniør og har været ansat i Moe i 42 år, hvor han har beskæftiget sig med områder som anlægskonstruktioner, byggeri og energi.

Erik Gaardsted Madsen er placeret i divisionen Energi & Industri og har ansvar for rådgivning inden for fjernvarme. Med udnævnelsen til seniorprojektchef skal han fortsat udvikle fjernvarme aktiviteterne hos Moe.

Ebbe Finnemann Juhl er udnævnt til seniorprojektchef. Han er akademiingeniør fra 1978 og har været ansat i divisionen Energi & Industri siden 2009, hvor han primært har beskæftiget sig med områder inden for industri-installationer.

Ebbe Finnemann Juhl har ansvar for nogle af divisionens vigtige industrikunder, og skal med udnævnelsen til seniorprojektchef fortsætte udviklingen af området for industriinstallationer.

Sten Möllnitz er udnævnt til seniorprojektchef. Han er uddannet akademiingeniør og har været ansat i Moe i 28 år, hvor han har beskæftiget sig med bygge- og anlægsopgaver i lufthavne, blandt andet terminal- og fingerbyggerier samt bane-, rullevejs- og standpladsprojekter.

Sten Möllnitz er placeret i divisionen Infrastruktur og har ansvar for lufthavnsprojekter. Med udnævnelsen til seniorprojektchef skal han fortsætte Moes udvikling af lufthavnskompetencer.

Henrik Paag er udnævnt til seniorprojektchef. Henrik Paag kom til virksomheden i forbindelse med at Tetraplan blev en del af Moe i 2015. Henrik Paag er uddannet civilingeniør og er ansat i divisionen Infrastruktur, hvor han beskæftiger sig med trafikale konsekvensvurderinger og trafikmodeller.

Henrik Paag har ansvar for at udvikle og markedsføre firmaets ydelser inden for trafikplanlægning og skal med udnævnelsen til seniorprojektchef fortsætte udviklingen af Moe | Tetraplans forretningsområder.

Jan Nielsen er udnævnt til seniorprojektchef. Han kom til Moe i forbindelse med at Tetraplan i 2015 blev en del af virksomheden. Han er uddannet civilingeniør og er ansat i divisionen Infrastruktur, hvor han beskæftiger sig med trafikplanlægning og -modellering med særlig vægt på databehandling, GIS og programmering.

Jan Nielsen har ansvaret for de fagområder og skal med udnævnelsen til seniorprojektchef være med til at styrke og udvikle områderne.

Sten Ejsing er udnævnt til seniorprojektchef. Han kom til Moe, da virksomheden i 2005 overtog Sten Ejsing A/S. Han er uddannet akademiingeniør og HD i afsætningsøkonomi og beskæftiger sig med bygherrerådgivning, projektledelse samt projektering af afløb og bærende konstruktioner på kontoret i Aarhus. Sten Ejsing har senest været projektleder på det nye Ikea-møbelvarehus i Aarhus og på AP Pensions igangværende boligbyggeri i Risskov.

Med udnævnelsen til seniorprojektchef skal Sten Ejsing fortsætte med at udvikle forretningsområderne inden for bygherrerådgivning og projektledelse.

Per Erik Gärtner er udnævnt til seniorprojektchef. Han kom til Moe i 2011 forbindelse med at PEG blev en del af Moes norske datterselskab. Han er uddannet elektroingeniør og ansat i Moes norske division,, hvor han i dag leder el-afdelingen. Per Erik Gärtner skal med udnævnelsen til seniorprojektchef fokusere på videreudvikling af det norske marked generelt med særlig fokus på el-området.

Loxam

Ole Jørgensen, 57 år, er ansat som salgskonsulent hos maskinudlejeren Loxam. Han har over 24 års erfaring fra udlejningsbranchen og har et omfattende netværk og bygge- og anlægsbranchen.

Ole Jørgensen skal arbejde ud fra Loxams afdeling i Farum og får sin daglige gang i Storkøbenhavn.

Domea

Poul Rasmussen er valgt til næstformand for bestyrelsen i det almene bygge- og boligadministrationsselskab Domea med 52.000 boliger fordelt på 78 kommuner og byggeprojekter for 13 mia. kroner.

I sit daglige arbejde er Poul Rasmussen brugsuddeler i Holeby på Lolland, men han har sideløbende beskæftiget sig med almene boliger i Sydsjælland i en årrække. Han bor i boligafdelingen Kirsebærplantagen i Nyråd uden for Vordingborg.

Ud over Poul Rasmussen er Boje Krogh-Hansen, Britt Rytkjær Vogt og Finn Magne Pedersen nye i Domeas bestyrelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.304