23948sdkhjf

Cementvarefabrik i fremgang

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik kommer ud af 2015 med det bedste resultat i mange år. Nyeste regnskabsår er desuden brugt til at polstre virksomheden bedre
Fremgang på bruttoresultatet. Fremgang på driftsresultatet. Og fremgang på årets resultat.

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S har haft et godt 2015 og kommer ud af regnskabsåret med fremgang på alle parametre.

Fabrikken, der har direktør Bo Petersen i spidsen, tjente således en mio. kroner mere i 2015 end året før. Selskabets væsentligste aktiviteter består af produktion og salg af betonvarer, betonelementer og fabriksbeton samt handel med beslægtede produkter, og her er de seneste års positive udvikling i aktiviteten fortsat gennem 2015, fremgår det af ledelsesberetningen.

”Dog må der konstateres en stor spredning mellem de forskellige forretningsområder og markeder, hvilket sammenfattende betyder, at indtjeningen kun udvikler sig forsigtigt”, står der.

Finansiel robusthed

Virksomhedens strategi har været, at polstre sig bedre - og det er lykkes, konstateres der i ledelsesberetningen.

”Der arbejdes fortsat fokuseret på at forbedre alle økonomiske nøgletal og virksomhedens finansielle robusthed, hvilket er lykkedes igen i 2015. Sammenfattende betyder ovenstående, at ledelsen anser resultatet af årets aktiviteter for tilfredsstillende”, fremgår det af beretningen.

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S
Millioner kroner
2014 2015
Bruttoresultat 71 78
Driftsresultat 7 8
Resultat før skat 4 6
Årets resultat 3 4
Egenkapital 13 17
Antal ansatte 141 155

Regnskabet blev afsluttet 31. december 2015
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093