23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag med tre nye udnævnelser hos Moe
Moe

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe har foretaget en række udnævnelser.

Jan Sørensen er udnævnt til seniorprojektchef. Han er uddannet bygningsingeniør og har været ansat i Moe i 24 år og beskæftiget sig med projekteringsledelse, projektledelse samt bygherrerådgivning, indenfor blandt andet industri, undervisnings-, institutions- samt hospitalsbyggerier.

Jan Sørensen er placeret i divisionen Byggeri & Design og skal med udnævnelsen til seniorprojektchef fortsætte udviklingen af området for bygherrerådgivning.

Poul Henning Hansen er udnævnt til seniorprojektchef. Han er uddannet akademiingeniør i 1983 og har været ansat i Mio som projektchef siden 2003 og beskæftiget sig med udvikling af hospitalsområdet.

Poul Henning Hansen er placeret i Divisionen Byggeri & Design og skal med udnævnelsen til seniorprojektchef fortsætte arbejdet med hospitalsbyggerier og andre typer komplekse byggeprojekter.

Jørgen Larsen er udnævnt til seniorprojektchef. Han er uddannet akademiingeniør (M) fra DTU 1997 og har været ansat divisionen Byggeri & Design siden 2013, hvor han har beskæftiget sig med områder som hospitalsbyggeri og andre installationstunge byggeprojekter.

Jørgen Larsen har ansvar for Moes projekter for Hvidovre Hospital samt projekter for ATP Ejendomme A/S og skal med udnævnelsen til seniorprojektchef fortsætte den eksisterende kundekontakt og projektportefølje.






Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172