23948sdkhjf

En kurv til den mindste Manitou

En lille teleskoplæsser med mandskabskurv har været efterspurgt længe. Nu er den her fra Manitou hos Scantruck
En lille og kompakt teleskoplæsser med fjernbetjent kurv har været en mangelvare i sortimentet i mange år. Nu er den rullet ind i Manitou-serien i skikkelse af den franske producents mindste maskine, men med lidt ekstra.

”H” er sammen med 625 en del af modelbetegnelsen. ”A” står for ”access” og markerer, at Manitou MT 625 HA netop er skabt for at sikre byggefolk nem adgang, når de skal lidt i højden. Kurven er fabriksmonteret, og læsseren er udstyret med fjernbetjening.

”Det er første gang i mange år, vi ser en teleskoplæsser under 11 meter med fjernbetjening”, fortæller produktchef Claus Bjerregaard hos Scantruck A/S, som er dansk Manitou-forhandler.

Godkendt grej

En mandskabskurv skal være godkendt sammen med teleskoplæsseren for at være lovlig og for at sikre, at der også er forsikringsdækning, hvis uheldet skulle være ude. Det samme gælder fjernbetjeningen, og netop nu er der stærkt fokus på at tingene er i orden, og at maskiner og udstyr godkendt til at fungere sammen.

”Maskinen er den samme som vi kender som Manitou MT 625 H. Blot altså med godkendt, fabriksmonteret mandskabskurv. Den leveres enten med en kurv, der er to meter bred og med kapacitet til tre personer, maksimalt 365 kg. Eller med en mindre kurv på 1,20 meter med kapacitet til to personer, maksimalt 200 kg. Arbejdshøjden med den store kurv er op til 7,6 meter. Hvis man kan klare sig med den mindre kurv, kan man lægge yderligere 35 centimeter til arbejdshøjden, som når op på 7,95 meter”, forklarer Claus Bjerregaard.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.312