23948sdkhjf

TNT Arkitekter opkøber Virumgaard Arkitekter

Med sammenlægningen af to af landets ældre tegnestuer udvides kompetencerne på plejeboliger, almene boliger, privat boligbyggeri og ungdomsboliger
TNT Arkitekter A/S og Virumgaard Arkitekter A/S er blevet sammenlagt for at styrke deres samlede profil indenfor plejeboliger, almene boliger, ungdomsboliger og privat boligbyggeri. Tegnestuen fortsætter under navnet TNT Arkitekter A/S.

Med fusionen udvides TNT Arkitekters kompetencer på især moderne plejeboliger og almene boliger, hvor Virumgaard Arkitekter har 35 års erfaring og kontakter til vigtige bygherrer.

”Vi ser sammenlægningen som en naturlig udvikling af samarbejdet mellem vores to virksomheder, hvor vi har dannet team om boligprojekter de senere år. Vi får tilført ressourcer til at løse konkurrenceopgaver særligt på det her område,” siger partner i TNT Arkitekter Jakob Brandt-Nielsen til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

De to firmaer har delt lokaler gennem knap tre år i F.L. Schmidts gamle industrihal på Kirsten Walthers Vej i Valby.

Virumgaards tidligere direktør og partner, Eigil Madsen, er blevet en del af den nye partnergruppe, mens medejer Søren Bangsbo indgår som ledende medarbejder.

I en positiv udvikling

Partnergruppen består nu af Jakob Brandt-Nielsen, Jørgen Jørgensen, Flemming Dahl, Eigil Madsen og Martin Beck, som også er adm. direktør.

”Begge tegnestuer har de seneste år været inde i en positiv udvikling. Vi ser – på baggrund af sammenlægningen – frem til yderligere vækst med mulighed for at tiltrække flere kompetencer og spændende projekter. Vi vil også i fremtiden fremstå som en af de betydningsfulde tegnestuer på markedet”, siger Martin Beck, der i januar i år overtog direktørposten i TNT fra Flemming Dahl, som led i et generationsskifte.

Bolig og erhverv

TNT Arkitekter udspringer af Tage Nielsens Tegnestue, der er grundlagt i 1947 og tegnede helhedsplanen for Bellahøj og designede Bellahøj Kirke. Blandt tegnestuens projekter er design af Roskilde Ny Rådhus, Cobis Copenhagen, facaderenovering af Panoptikonbygningen samt udvidelse af Bellahøj Kirke og Sophieskolen i Nykøbing Falster, der som den første folkeskole er bygget efter den nye folkeskolereforms ideer.

Tegnestuen satser på bolig- og erhvervsbyggeri, skole- og undervisningsbyggeri og ikke mindst renovering og helhedsplaner med fokus på bæredygtigt design.

Virumgaard-ånden fortsætter

Virumgaard, der har eksisteret siden 1981, blev stiftet efter at tegnestuen havde vundet en stor konkurrence om 700 boliger på Virumgaards jorde i Lyngby i 1979.

Tegnestuen har lige afleveret et boligbyggeri på 114 boliger i Gladsaxe og tre boligfællesskaber på i alt 64 boliger i Slagelse Kommune.

Lige nu igangsættes et plejeboligbyggeri med 82 boliger i Rødovre Kommune.

Det er således en hæderkronet, københavnsk tegnestue, der sammen med virksomhedens medarbejdere fortsætter i TNT-regi.

”Vi glæder os til at blive en del af en større organisation og er overbevist om at Virumgaard-ånden her kan fortsætte og bidrage med at løse opgaver på de områder, hvor vores kompetencer ligger,” siger Eigil Madsen, ny partner i TNT Arkitekter.

Efter sammenlægningen beskæftiger virksomheden knap 30 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109