23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Dansk Byggeri, Dansk Boligbyg, Niras, Neotherm A/S, Aco Nordic og Aalborg Universitet
Dansk Byggeri

Mogens Rold Sørensen, konsulent i brancheorganisationen Dansk Byggeris arbejdsgiversekretariat, går på pension. Han har i over 29 år kæmpet for store og små arbejdsgivere i bygge- og anlægsbranchen, oprindeligt hos daværende Centralforeningen af Tømrermestre, hvor Mogens Rold Sørensen blev ansat i 1989. Siden har han fulgt med i tre fusioner. Først Snedkerfagets Arbejdsgivere, dernæst BYG og til sidst Dansk Byggeri.

Dermed er det blandt andet et farvel til dagene i arbejdsretten, hvor Mogens Rold Sørensen har haft både gode og knap så gode oplevelser på vegne af arbejdsgiverne.

”Jeg har været interesseret i at se mulighederne for forlig eller en løsning på de forskellige ting. Jeg og mine modparter – som jeg for de fleste vedkommende er gode venner med – har kunnet lave mange løsninger på den måde,” fortæller Mogens Rold Sørensen.

Ud over at håndtere arbejdsmarkedssager for byggeriets arbejdsgivere, hvor han de seneste år har holdt øje med blandt andet Stilladssektionen, har Mogens Rold Sørensen undervist på kurser.

Dansk Boligbyg

Jan Løgtholt, 58 år, er ansat som byggeleder hos byggeentreprenørvirksomheden Dansk Boligbyg i Horsens.

Han er udlært tømrer i 1979 og har siden arbejdet med byggeledelse og ledelse, først i Nordafrika, derefter i Grønland og senest herhjemme.

Hos Dansk Boligbyg bliver Jan Løgtholt tilknyttet projektet Kanalhusene i Århus Ø, der omfatter byggeri af 150 boliger med et etageareal på 15.500 kvm.

Niras

Daniel Krogh, 28 år, er ansat som BIM-specialist på rådgivningsvirksomheden Niras’ hovedkontor i Allerød.

Han er nyuddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og arbejdede i sin studietid i mere end tre år som byggesagsbehandler i Rudersdal Kommune, hvor han også var med til at optimere de administrative strukturer.

Hos Niras skal Daniel Krogh være med til at udvikle og supportere de digitale byggemodeller, som rådgivervirksomheden anvender i alle byggeriets faser. Han er godt i gang med opgaver på det nye hospital i Odense og Ny Retspsykiatri Sankt Hans, der på nuværende tidspunkt er i projektforslagsfasen, samt med at granske projektmaterialet til udvidelsen af Terminal 2 i Kastrup Lufthavn, som Niras skal modellere i BIM.

Neotherm A/S

Palle Jespersen er ansat som område- og udviklingschef i Neotherm A/S, der markedsfører vand-, varme- og ventilationsløsninger til boliger.

Han har en vvs-teknisk baggrund suppleret med ledelses- og salgsuddannelser og kommer senest fra en stilling som teknisk manager hos vvs-teknikgrossisten Viega A/S.

Som områdechef vil Palle Jaspersen være ansvarlig for salgsudviklingen på Fyn og Sydsjælland. Desuden skal han i samarbejde med Neotherms projektorganisation forestå kontakten til rådgivere og

teknikere med henblik på afholdelse af seminarer og inspirationskonferencer.

Aco Nordic

Michael Kristensen, 37 år, er ansat som projektsalgskonsulent hos afløbskomponentgrossisten Aco Nordic.

Han er uddannet isenkræmmer og har gennem de seneste 13 år arbejdet med projekt- og specifikationssalg, senest i en stilling som back office manager hos akustikloftproducenten Saint-Gobain Ecophon.

Hos Aco Nordic skal Michael Kristensen blandt andet arbejde med salg i forbindelse med større spildevandsprojekter.

Aalborg Universitet

Lene Espersen, direktør for brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder, er udpeget til nyt eksterne medlem af bestyrelsen for Aalborg Universitet.

Hun vil fokusere på det nordjyske universitets nye strategi for de kommende fem år, ”Viden for verden”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172