23948sdkhjf

Udbud er annulleret på klima- og miljøcenter i Hillerød

Det var egentlig meningen, at man skulle stå med en vinder – i stedet er udbuddet på et nyt klima- og miljøcenter i Hillerød annulleret, og man overgår til forhandling
Ordretildelingsproceduren er blevet afbrudt på et nyt klima- og miljøcenter på Solrødgårds jorder sydvest for Hillerød.

Hillerød Service A/S modtog inden for tilbudsfristen fire tilbud på opførelsen af klima- og miljøcenteret, som har til hensigt at samle medarbejderne omkring de fire forsyningsarter vand, spildevand, kraftvarme/varme og genbrug sammen med administration, kundecenter og plan & projekt. Men en gennemgang har vist, at ingen af de modtagne tilbud er konditionsmæssige.

Af den årsag har Hillerød Service A/S valgt at annullere udbuddet.

”Vi er overgået til udbud med forhandling”, siger Preben Boock, projektleder hos Hillerød Service A/S, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Det er alene de fire tilbudsgivere, der afgav tilbud i forbindelse med det oprindelige udbud, som deltager i udbuddet med forhandling, der gennemføres uden forudgående offentliggørelse af en udbudsbekendtgørelse, lyder det i et supplement til den oprindelige udbudsbekendtgørelse.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvorfor tilbuddene blev betragtet som ukonditionsmæssige, og det har heller ikke været muligt at få oplyst, hvem der har været prækvalificeret og har afgivet tilbud.

Udbuddet har haft en anslået værdi på mellem 50 og 70 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093