23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Dansk Industri, ATV, Krifa og tegnestuen SLA,
Dansk Industri

Elly Kjems Hove, branchedirektør i Dansk Industris byggesektion, har søndag 25-års jubilæum.

Hun er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitetscenter i 1986 og har tidligere været ansat i det daværende Nellemann Rådgivende Ingeniører. Elly Kjems Hove kom til organisationsverdenen som miljøkonsulent i det daværende Industrirådet i 1991 og blev i 1997 udnævnt til chefkonsulent. Hun blev daglig leder af DI’s Bruxelles-kontor i 2001, og da hun vendte tilbage til Danmark i 2004, blev det som branchedirektør i BSC Bilbranchen.

I 2007 blev Elly Kjems Hove udnævnt til underdirektør i DI og fra november 2009 har hun virket som branchedirektør i DI Byg. Hun sidder i bestyrelsen for Byggecentrum, Byggeriets Evaluerings Center (BEC) og Byggefagenes Fælles Garantiselskab s.m.b.a. (BFG).

ATV

Jukka Pertola, adm. direktør for Siemens A/S, er valgt som præsident for den uafhængige, medlemsdrevne tænketank ATV (Akademiet for de Tekniske Videnskaber).

Jukka Pertola er uddannet civilingeniør og har taget flere lederuddannelser. Han har over 20 års erfaring med virksomhedsledelse og sidder endvidere i en række bestyrelser. Jukka Pertola tiltræder posten til næste år. Samtidig er professor Frede Blaabjerg, Aalborg Universitet, valgt til ny vicepræsident.

ATV’s præsidium afspejler akademiets medlemssammensætning med en ligelig fordeling mellem virksomheder og forskningsinstitutioner. Blandt medlemmerne er Helle Vang Andersen, senior vice president i rådgivningskoncernen Cowi, og Henrik Wegener, prorektor ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU).

Sikkerhedsstyrelsen

Lone Saaby, 48 år, er udpeget som ny direktør i Sikkerhedsstyrelsen af erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V).

Hun er uddannet cand.polit. og har ledererfaring fra brancheorganisationen Landbrug & Fødevarer, Patent- og Varemærkestyrelsen og Dansk Industri. Sikkerhedsstyrelsen er en del af Erhvervs- og Vækstministeriet og understøtter ministeriets vision om at skabe Europas bedste vækstvilkår til gavn for forbrugere og virksomheder.

Lone Saaby tiltræder stillingen 15. maj.

Krifa

Bent Pedersen, konsulent Bent Pedersen i a-kassen og fagforeningen Krifas afdeling i Aarhus, har søndag 25-års jubilæum.

Han blev ansat i Krifa Aalborg, hvor han har arbejdet med medlemsadministration, aktivering, kursusgodtgørelse og været en del af et team bag udadvendte aktiviteter på messer og markeder.

Tidligere i år skiftede Bent Pedersen til Krifas Specialistcenter Aarhus, hvor han primært arbejder med aktivering og kursusgodtgørelse.

SLA

Louise Fiil Hansen, tegnstuechef på det dansk-norske landskabsarkitektkontor SLA’s afdeling i Oslo, er udnævnt til associeret partner. Hun har ledet SLA’s norske tegnestue siden etableringen for to år siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141