23948sdkhjf

Teknikentreprenør samler jyske distrikter

Caverions 11 afdelinger i Jylland får en samlet leder og gør klar til øget vækst
Teknikentreprenøren Caverion forenkler nu sin organisation i det jyske område og samler tre distrikter under ledelse af distriktschef Danny Rasmussen.

Han har de seneste år haft ansvaret for det sydjyske område, der i denne periode har oplevet stabil vækst og øget ordretilgang.

Derfor får Danny Rasmussen nu ansvaret for Caverions 11 afdelinger og servicecentre i Jylland.

Caverion søsatte for tre år siden en vækststrategi med et mål om at fordoble omsætningen til to mia. kroner inden udgangen af 2017 gennem blandt andet opkøb og et vækstmål på 10 procent på forretningen.

Det har ifølge Caverion Danmarks servicedirektør, Bo Bendixen, resulteret i en stigende efterspørgsel af virksomhedens løsninger, som tæller alt fra el-, vvs- og ventilationsopgaver til avancerede CTS-løsninger og OPP-projekter.

Og det er i det lys, at den nye organisering skal ses.

”Den positive tendens ser ud til at fortsætte. Det kræver en slank og effektiv organisation for at være i markedet i disse tider. Derfor skal vi udnytte vores kompetencer bedst muligt på tværs af afdelingerne. Det har Caverion udnyttet i det sydjyske område, og derfor har vi valgt at gøre det samme i hele Jylland”, siger Bo Bendixen i en pressemeddelelse.

Mange kompetencer

Danny Rasmussen får ansvaret for Caverions afdelinger og servicecentre i Aalborg, Randers, Aarhus, Viborg, Herning, Esbjerg, Kolding, Vejle og Sønderborg, og han understreger at de nuværende afdelinger bibeholdes, fordi det er vigtigt at være til stede lokalt og tæt på kunderne.

Men der bliver dog mere samarbejde afdelingerne imellem.

”Samtidig kræver det mange kompetencer at tilbyde alle de tekniske fag i hver afdeling, så derfor er samarbejde på tværs af største betydning. For at fastholde kunderne og udbygge vores position i markedet kræver det en konstant tilpasning, som jeg glæder mig at stå i spidsen for”, siger Danny Rasmussen.

Foreløbig har han forenklet ledelsesstrukturen i det østjyske område, hvor Lars Overballe er ansat som overordnet leder i Servicecenter Østjylland, der udgøres af afdelingerne i Aarhus og Randers.

Lagt sammen med Norge

Med forenklingen af de jyske områder har Caverion samtidig gjort som i resten af landet, hvor Fyn er samlet under ledelse af distriktschef Lars Nielsen og Sjælland er ledet af distriktschef Lars Gustavsen.

Caverion i Danmark, der er en del af den finske Caverion-koncern, blev fra årsskiftet lagt sammen med Caverion i Norge, og de to landes organisationer udgør nu en division. I Danmark har Caverion flere end 1.000 ansatte og en omsætning på godt en milliard kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172