23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Rambøll, Mangor & Nagel og Stjernholm
Rambøll

Ole Poulsen kan i morgen fejre 25 års jubilæum hos rådgivningsvirksomheden Rambøll.

Han er uddannet civilingeniør og ph.d. fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har gennem hele sin karriere arbejdet inden for energibranchen, først med fjernvarmesystemer og siden med affaldsforbrænding.

Siden 2011 har han været afdelingsleder for en af Rambølls tre afdelinger for waste-to-energy i København, hvor han har ansvar for rådgivning til nye og eksisterende affaldsforbrændingsanlæg i Danmark og udlandet.

Gennem årene har Ole Poulsen stået for opførelse af adskillige store affaldsforbrændingsanlæg, blandt andet i København, Malmø, Oslo og Stockholm.

Mangor & Nagel

Søren Stoustrup, arkitekt MAA, tilbuds- og markedschef i arkitektvirksomheden Mangor & Nagel, fylder 40 år i morgen.

Han tog i 2002 afgangseksamen fra Kunstakademiets Arkitektskole og havde allerede i studietiden tilknytning til sin nuværende arbejdsplads. Søren Stoustrup har desuden været ansat hos Nøhr & Sigsgaard Arkitektfirma og B+ arkitekter.

Han har været ansat hos Mangor & Nagel i mere end 10 år og er en af virksomhedens nøglemedarbejdere. Søren Stoustrup har tæt kontakt til både kunder og samarbejdspartnere og er værdsat for sin humor og sit dynamiske væsen.

Han har tidligere fungeret som projektleder på blandt andet ombygningen af Østerbro Stadion i København og haft en nøglerolle i indgåelse af væsentlige aftaler som renoveringen af Farum Midtpunkt og adskillige boligsociale helhedsplaner og rammeaftaler både for staten, regionerne og boligselskaber.

Søren Stoustrup er gift med arkitekt MAA Sidsel Nygård. Sammen har parret to børn.

Stjernholm

Thomas Christensen er tiltrådt som midlertidig adm. direktør i kloak- og afløbsteknikvirksomheden Stjernholm.

Thomas Christensen er i forvejen medlem af Stjernholms bestyrelse og har gennem de seneste to år arbejdet med udvikling af virksomhedens nye strategi, ”Samarbejde med værdi”.

Hans opgave bliver at justere og konsolidere strategien samt sikre sammenhæng mellem strategi og organisations- og driftsmæssig performance. Desuden skal Thomas Christensen medvirke til at skabe grundlaget for ansættelse af en ny adm. direktør.

Thomas Christensen leder i forvejen sin egen virksomhed, Innovationcity A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156