23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Skjøde, Stjernholm, Bunzl Safety, Intego og Orbicon
Skjøde

Per Bligaard er pr. 1. april 2016 tiltrådt som afdelingschef i Albertslund-afdelingen hos entreprenørvirksomheden H. Skjøde Knudsen A/S i Vissenbjerg.

Han er uddannet inden for byggebranchen og har en bred erfaring som blandt andet projektleder hos entreprenørvirksomhederne MT Højgaard og Enemærke & Petersen samt som construction project manager hos Ikea Ejendomme.

Hos Skjøde får Per Bligaard ansvaret for byggeaktiviteterne på Sjælland.

Stjernholm

Søren Engelbrecht er pr. den 1. april 2016 ansat som salgsleder hos kloak- og afløbsteknikvirksomheden Stjernholm A/S.

Søren Engelbrecht er oprindeligt uddannet vvs-montør og -tekniker og kommer fra et job som ekstern salgsingeniør hos pumpeproducenten, hvor han i alt har arbejdet i omkring 15 år. Han har desuden arbejdet som key account manager hos teknikgrossisten Brdr. Dahl A/S samt som ekstern salgsingeniør hos pumpeproducenten Xylem-ITT Flygt A/S.

Hos Stjernholm skal Søren Engelbrecht med udgangspunkt fra kontoret i Randers være ansvarlig for salg inden for spildevandsanlæg og forsyninger samt stå for Stjernholms daglige personaleledelse af eksterne sælgere indenfor spildevandsdelen.

Bunzl Safety

Jesper Højmark Andreasen, 41 år, er ansat som salgskonsulent hos sikkerhedsudstyrs- og værnemiddelvirksomheden Bunzl Safety.

Jesper Højmark Andreasen kommer senest fra en stilling som salgskonsulent hos teknikgrossisten Solar.

Tidligere har han arbejdet som key account manager hos byggevareleverandøren Würth.

I sit nye job får Jesper Højmark Andreasen ansvaret for salget i Sønderjylland og på Fyn.

Intego

Theis Kylkjær er pr. 1. april ansat som serviceleder inden for installation og service hos el- og teknikentreprenøren Intego i Herning.

Theis Kylkjær er uddannet elektriker og kommer senest fra en stilling hos låsevirksomheden Assa Abloy, hvor han har beskæftiget sig med salg.

Orbicon

Anders Tronier Hansen, 22 år, er ansat som projektingeniør hos rådgivningsvirksomheden Orbicons afdeling for klimatilpasning og byudvikling i Roskilde.

Han har tidligere været prakikant og studentermedhjælper i virksomheden og blandt andet arbejdet med kloakering og LAR-projekter. De områder skal Anders Tronier Hansen også arbejde med i sin nye stilling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.208