23948sdkhjf

Kommuner renoverer fælles svømmebad for 70 millioner

Vestbadet i Rødovre ved København bliver topmoderne. Projektet udbydes nu i totalentreprise
Kommunalbestyrelserne i Rødovre og Brøndby Kommune har godkendt det 70 mio. kroner dyre projektforslag for renovering og ombygning af Vestbadet.

”Med det nye Vestbad får vi et bredere sortiment af tilbud, som børn og voksne, klubber og fællesskaber i højere grad efterspørger”, siger Kent Max Magelund (S), der er bestyrelsesformand for Vestbadet og borgmester i Brøndby Kommune.

Projektet med renovering og ombygning af Vestbadet skal nu udbydes i totalentreprise, og til efteråret vælges den entreprenør, der skal stå for renovering og ombygning.

Klar til brug i 2018

Første spadestik bliver taget i slutningen af 2016, og det nye Vestbad er klar til brug i 2018.

Skitseprojektet er udført af Aart Architects og Bascon med ConPro som underrådgiver. Lilholm & Partnere er bygherrerådgiver.

Vestbadet er et fælles kommunalt svømmebad ejet af Brøndby og Rødovre kommuner. Vestbadet blev etableret i 1958 som et af Danmarks allerførste friluftsbade og er senere blevet suppleret med 50 meter bassin, varmtvandsbassin, legebassin, wellnessafsnit med kurbad og motionscenter.

Med projektet gennemføres en gennemgribende renovering af betonkonstruktioner og vandbehandlingsanlæg. Desuden etableres et nyt 25 meter svømmebassin med seks konkurrencebaner, et nyt stort varmtvandsbassin til genoptræning, babysvømning, et nyt dybvandsbassin med udspring og klatrevæg, en udvidelse af omklædnings- og fitnessområderne.

Åbent under renovering

Vestbadet besøges årligt af 250.000 gæster, og de kan glæde sig over, at det samtidig er besluttet, at Vestbadet ikke lukker, mens renoveringen står på.

”Det har ligget os meget på sinde at holde så meget som muligt i gang i Vestbad under ombygningen”, siger bestyrelsesmedlem Lene Due fra Rødovre Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.003