23948sdkhjf

Københavns Kommune søger rådgiver til fornyelse af park på Amager

Remiseparken på Amager i København skal have et løft, og Københavns Kommune er i den forbindelse ude med et total- rådgiverudbud, hvor de prækvalificerede, der får lov at byde ind, nu er fundet
16 teams har søgt om at blive prækvalificeret, og fem er nu nået gennem nåleøjet og har opnået prækvalifikation i totalrådgiverudbuddet om fornyelse af Remiseparken på Amager i København.

Det oplyser Dorthe Stender, projektleder i Københavns Kommune til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

”Det er dem, vi helt overordnet har vurderet bedst egnet i forhold til de krav, vi har stillet op”, forklarer hun om feltet.

Udbudsmaterialet bliver sendt ud i denne uge, og tilbud - herunder idéoplæg - skal afleveres i midten af april.

”Så er der en vurderingsperiode, og inden vi er færdige med den proces og har overstået standstill-perioden forventer vi, at vi er nået hen omkring uge 22, hvor kontrakten vil blive underskrevet”, siger hun.

Trænger til et løft

Remiseparken er en offentlig park i det udsatte boligområde Urbanplanen.

Området er politisk prioriteret, og parken trænger til et løft, fortæller Dorthe Stender.

Med fornyelsen skal parken blive en attraktion både lokalt og for resten af Københavnerne, beskrives det i prækvalifikationsmaterialet.

I fornyelsen er fokus blandt andet på at kombinere parkens natur med leg og læring og at skabe en skybrudsløsning, hvor ”en teknisk bassinløsning tænkes sammen med en landskabelig og rekreativ funktion på overfladen, hvor vandet kan bruges aktivt som en del af parkens funktioner”, lyder det.

Som en del af projektet indgår desuden en forbedret indgang til parken ved Peder Lykkes Vej samt Remiseparkens forbindelse til Peder Skriverssti.

Projektet skal udarbejdes på baggrund af et program udarbejdet af Københavns Kommune, som vil være en del af det kommende udbudsmateriale.

Den udvalgte rådgiver skal efterfølgende udarbejde forundersøgelser, dispositionsforslag, projektforslag samt hovedprojekt med tilhørende udbudsmateriale til entrepriseudbud.

Byggeledelse og fagtilsyn indgår som optioner. Som option indgår også totalrådgivning vedrørende Urmagerstien med tilhørende plads, som begge er en del af Urbanplanen og ligger syd for Remiseparken.

Samlet har fornyelsen af Remiseparken et budget på 57 mio. kroner.

Den forventede bevilling til skybrudsløsningen er på cirka fem - 15 mio. kroner.

De prækvalificerede
BOGL med Rambøll som underrådgiver
SLA med Niras, Learning Spaces og Aydin Soel som underrådgivere
Schønherr med Sweco, Blue Bakery og Kim Borch lysdesign som underrådgivere
Tredje natur med Orbicon, Birgitte Hoffmann og Gerlev legepark som underrådgivere
Møller og Grønborg med Alectia, Mutopia Arkitekter og Gemeinschaft som underrådgivere

Du kan læse mere om udbuddet på www.licitationen.dk under udbud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282