23948sdkhjf

Facadeentreprenør lander ordre på sygehusbyggeri

HSHansen leverer 7.500 kvm facader på DNU i Aarhus. Dermed er ordrebeholdningen på over en halv milliard kroner
Den vestjyske facadeentreprenør HSHansen med hovedsæde i Lem skal levere 7.500 kvm facader til byggeriet af det nye psykiatriske center på Det Nye Universitetshospital i Aarhus, DNU.

Centret bliver både en voksen- og en børnepsykiatri med i alt 260 sengepladser og et psykiatrisk ambulatorium, og byggeriet er tegnet af Arkitema, mens den rådgivende ingeniør er Sweco.

Det er konsortiet Team KPC bestående af entreprenørfirmaet KPC Herning A/S, pensionsselskabet PKA og Lærernes Pension, der skal stå for byggeriet, som opføres som et offentligt-privat partnerskab (OPP). Her er ansvaret for design, projektering, udførelse, drift og vedligehold af bygningerne, samt delvis finansiering, udbudt gennem én samlet kontrakt med en kontraktperiode på i alt 30 år.

HSHansen har arbejdet på facadeløsningen gennem nogle måneder, og med den nye ordre ryger HSHansens ordrebeholdning op på over en halv milliard kroner, og det skaber samtidig en god tro på fremtiden.

”Det er dejligt at have fået dette projekt i hus, og vi ser frem til processen med KPC og rådgivere. Vi kan mærke at der er stor efterspørgsel på vores kompetencer, samt at flere og flere interessenter vælger os som samarbejdspartnere”, siger Jesper Madsen, der er salgs- og marketingschef hos HSHansen A/S i en pressemeddelelse.

HSHansen omsatte i seneste regnskabsår 2014/2015 for 305,2 mio. kroner og landede et driftsresultat på 22,3 mio. kroner, hvilket var en stigning på 13,5 mio. kroner i forhold til året før.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125