23948sdkhjf

Midtjysk entreprenør opruster på projektering

JFP A/S har søsat en strategisk udvikling med fokus på projekteringsledelse
Entreprenørvirksomheden JFP A/S i Herning får flere totalentrepriser i ordrebogen og dermed øges kravene til hele projekteringsfasen hos den midtjyske entreprenør.

For nøglen til succes med et stort byggeprojekt ligger i den gode projektering, og JFP søsætter derfor en strategisk udvikling med fokus på projekteringsledelse og ansætter to nye projekteringsledere

”Vi ser det som en naturlig udvikling, at vi vil være endnu stærkere i projekteringsfasen. Vi er i forvejen kendt for at være dygtige til at planlægge og gennemføre ganske omfattende byggerier. Nu tager vi skridtet fuldt ud og bliver lige så skarpe på projekteringsfasen”, siger adm. direktør Jesper Friis Kühlwein Poulsen, i en pressemeddelelse.

JFP har i de senere år vundet flere store byggerier og bliver prækvalificeret til stadig flere - senest blandt andre Generationernes Hus i Aarhus, Fremtidens Plejehjem i Randers, Nyt Kvarter og Kollegie i Gellerup samt Klostergården i Kolding.

”Her mener vi, at projekteringslederne vil komme til at gøre en stor positiv forskel - for os og for kunderne”, udtager Jesper Friis Kühlwein

De to nye projekteringsledere, der føjer sig til den ene entreprenørvirksomheden allerede har, vil få deres base i henholdsvis Jylland og på Sjælland.

Læs også dagens navne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11