23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Alectia, Fugmann A/S og Rambøll
Alectia

Torben Holm, chefkonsulent i afdelingen Energi og Industri hos rådgivningsvirksomheden Alcetia fylder 70 år i morgen. Hans speciale er tekniske installationer og forsyningsanlæg, og han har gennem mange år beskæftiget sig med ledelse og projektledelse i relation til ledningsanlæg, fjernvarmeforsyning og forsyningsanlæg i terræn, vvs–installationer, ventilation, indeklima, energi, køling og integreret højteknologi i byggeriet.

Torben Holm blev ansat hos Alectia – dengang Birch & Krogboe – i 1982 som senior supervisor i Iraks hovedstad Bagdad, hvor virksomheden på det tidspunkt havde ansvar for tre store bolig- og forretningsbyggerier. Han boede i Bagdad med sin hustru og tre døtre i to år og vendte i 1984 hjem til den på det tidspunkt nystartede energiafdeling.

Fra Alectias hovedkontor i Virum nord for København har Torben Holm blandt andet ledet projekter for Verdensbanken i Bulgarien og gennemført fjernvarmestudier i Ungarn og for Vest- egnens Kraftvarme Selskab - Veks.

Torben Holm har blandt andet været projekteringsleder på adskillige projekter for forsvaret og haft ansvaret for større fjernvarmeopgaver i samarbejde med en række forsyningsselskaber.

Aktuelt har Torben Holm i samarbejde med arkitektvirksomheden Arkitema og Albertslund Varmeværk fået til opgave at koordinere forsyningsentreprisen med renoveringsentrepriserne i 459 gårdhavehuse i Albertslund. Han er en del af Alectias eksperthold ved tekniske due diligence-opgaver. Torben Holm bor i Hillerød i Nordsjælland med sin hustru.

Fugmann A/S

Henrik Fugmann, direktør for og indehaver af den københavnske elinstallationsvirksomhed Fugmann A/S og formand for brancheorganisationen Tekniq, fylder 50 år i morgen. Henrik Fugmann blev formand for Tekniq sidste efterår efter at have stået i spidsen for familievirksomheden Fugmann med base i Valby siden 2005. Han er desuden medlem af Dansk Arbejdsgiverforenings bestyrelse og forretningsudvalg samt bestyrelses- og forretningsudvalgsmedlem på en af landets største erhvervsskoler, TEC.

Henrik Fugmann er uddannet akademiøkonom og bor privat på Frederiksberg med hustruen Hanne og parrets tre børn, Andreas, Siri og Johan. I fritiden nyder han at lave mad og spille golf og læser alle de aviser – og en hel del af de bøger – han kan komme i nærheden af. Henrik Fugmann spillede i mange år på eliteplan for den københavnske håndboldklub Ajax.

Rambøll

Rådgivningsvirksomheden Rambøll har udnævnt medarbejdere.

Søren Bach Jensen, 44 år, er udnævnt til senior projektchef i transportdivisionen. Han er uddannet teknikumingeniør fra VIA University College i Horsens, hvor han senere selv har undervist ingeniørstuderende. Søren Bach Jensen har arbejdet med ledelse af infrastrukturprojekter og senest været projektleder for første etape af en ny bydel i Fredericia.

Lars Bonde, 39 år, er udnævnt til projektchef i byggeridivisionen. Han er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom og har blandt arbejdet som projektleder på byggerier for medicinalkoncernen Novo Nordisk og Københavns Universitet. Søren Bach Jensen har tidligere arbejdet hos arkitektvirksomheden Arkitema.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125