23948sdkhjf

Rådgiver hiver nye folk ind i bestyrelsen

Gaihede får to folk fra ejendoms- og konsulentbranchen i bestyrelsen ud fra et ønske om en mere professionel bestyrelse
Den københavnske rådgivervirksomhed Gaihede A/S siger goddag til to nye bestyrelsesmedlemmer.

Det er ønsket om en mere professionel bestyrelse, der betyder, at adm. direktør for Jeudan Servicepartner Peter Spøer og direktør for forretningsudvikling i konsulent- og marketingsfirmaet CO+ Lotte Fløe Marschall træder ind i Gaihedes bestyrelse.

De afløser Carsten Henning Dahl og Poul Ørum, som trådte ud af bestyrelsen i november sidste år.

Ifølge Gaihedes bestyrelsesformand, Erik Hovgaard, der er advokat og partner i advokatfirmaet Lund Elmer Sandager, handler udvidelsen om, at man tror på værdien af en stærk professionel bestyrelse, hvor medlemmerne både er aktive og engagerede og er virksomhedens coach og garant for udvikling.

”Medlemmerne skal bidrage med innovative og konstruktive input. Det unikke ved Gaihede er, at det er et firma med mange års solid praksis og veludviklede standarder, men det er på ingen måde stillestående. Gaihede tilpasser sig hele tiden, så vi konstant lever op til ambitionen om at være den bedste rådgiver for vores kunder”, siger Gaihedes bestyrelsesformand, Erik Hovgaard, i en pressemeddelelse

Strategi og vækst

Peter Spøer står i spidsen for Jeudan Servicepartner, der er datterselskab af landets største private børsnoterede ejendomsselskab, Jeudan A/S.

Firmaet tager sig af drift af de mange ejendomme, som Jeudan ejer og forvalter i København og omegn.

”I Jeudan har vi et slogan, der hedder ”ordentlighed forpligter”. Og det matcher perfekt Gaihede, som leverer kvalitet inden for rådgivning. Kunden er i fokus, og får et produkt, der er i orden. Det tiltaler mig, og er den væsentligste grund til, at jeg har sagt ja”, siger Peter Spøer.

Lotte Fløe Marschall har mange års erfaring med forretningsudvikling hos blandt andet forsikringsmægleren Willis, og så har hun været adm. direktør i tre vækstvirksomheder, inden hun tiltrådte sin nuværende stilling i CO+.

”Jeg kan bidrage med strategi og hvordan man vækster på den rigtige måde. Og så kan jeg hjælpe med at gøre Gaihede helt skarp på at formidle firmaets ydelser. Mange virksomheder bruger formuer på at udvikle produkter og glemmer at formidle det rigtigt”, udtaler Lotte Fløe Marschall.

Ny adm. direktør

De to nye bestyrelsesmedlemmer kommer godt et halvt efter, at Gaihede ansatte adm. direktør Jesper-Max Larsen til at sikre, at væksten i Gaihede ikke går ud over kerneværdier som kvalitet og ordentlighed.

Gaihede øgede i 2014, som er det seneste offentliggjorte regnskabsår, driftsresultatet fra 4,2 til godt syv mio. kroner, mens resultatet før skat voksede fra 4,1 til syv mio. kroner.

Ud over de to nye bestyrelsesmedlemmer består Gaihedes fem mand store bestyrelse af formand Erik Hovgaard, næstformand Ragn Toghøj Gaihede og John Larsen, som er bygherrerådgiver i Gaihede.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.301