23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag med nyt fra NTF-Aalborg, Sweco Danmark, Rambøll og Dansk Fjernvarme
NTF-Aalborg

Jim Rise er ansat som sales development manager hos trådvarefabrikken NTF-Aalborg. Han er uddannet maskiningeniør fra Syddansk Universitet og MBA fra britiske Henley Business School og kommer senest fra en stilling som sales development manager hos pumpeproducenten Wärtsilä Svanehøj. Tidligere har Jim Rise arbejdet hos blandt andre pumpeproducenten Grundfos og Gerhardt Christensen A/S, der blandt andet fremstiller brønddæksler og -lejdere. Han tiltræder 1. marts.

Sweco Danmark

Jan Due Johansen, 56 år, er ansat som projektchef i afdelingen for vand og spildevand i rådgivningsvirksomheden Sweco Danmark. Jan Due Johansen er uddannet teknikumingeniør og kommer fra en stilling som projektchef hos forsyningsselskabet Fredericia Spildevand og Energi A/S, hvor han var faglig leder af plan- og projektafdelingen med ansvar for selskabets ledningsanlæg, bygværker, bassiner og pumpestationer. Hos Sweco Danmark skal Jan Due Johansen ud over at indgå som leder på større projekter arbejde med salg og udvikling af projekter.

Rambøll

Rådgivningskoncernen Rambøll har udnævnt medarbejdere.

Rasmus Thorup Olsen, 41 år, er udnævnt til leder af konstruktionsafdelingen på Rambølls kontor i Roskilde. Han er uddannet diplomingeniør fra DTU og har været ansat hos Rambøll i 14 år.

Kristian Mads Arounsack-Jørgensen, 33 år, er udnævnt til projektchef i byggeridivisionen. Han er uddannet diplomingeniør og har en masteruddannelse i brandsikkerhed fra DTU. Kristian Mads Arounsack-Jørgensen har, inden han kom til Rambøll, blandt andet arbejdet som brand- og konstruktionsingeniør samt byggeleder hos rådgivningsvirksomheden NNE Pharmaplan.

Dansk Fjernvarme

Karina L. Dehnhardt, 42 år, er ansat som kommunikationskonsulent hos brancheorganisationen Dansk Fjernvarme. Hun kommer fra en stilling som presserådgiver i Odense Kommune og var indtil seneste valg medlem af Folketinget for SF. Hos Dansk Fjernvarme skal Karina L. Dehnhardt arbejde for at synliggøre fjernvarmens rolle i energisektoren og understøtte kommunikationen hos Dansk Fjernvarmes tænketank Grøn Energi.





























Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094