23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Roxtec Denmark, Dana, Wacker Neuson og Rambøll
Roxtec Denmark

Lasse Kohrtz er ansat som segment manager hos Roxtec Denmark, et datterselskab af Roxtec International der udvikler, producerer og markedsfører totalløsninger inden for kabel- og rørgennemføringer til blandt andet offshore, byggeri og industri. Lasse Kohrtz har en håndværkerbaggrund og erfaring fra teknisk salg og projektledelse inden for byggeriet.

Dana

Kim Kirkegaard, 51 år, er ansat som salgs- og erhvervskonsulent hos Dana – Arbejdsløshedskasse for Selvstændige. Han er oprindelig bankuddannet og kommer senest fra en stilling hos fagforeningen og a-kassen Krifa. Kim Kirkegaard har tidligere været selvstændig erhvervsdrivende inden for salgs og produktion af børnetøj. Hos Dana skal har varetage interesser for medlemmer i Jylland.

Kim Wrona, 57 år, er ansat som regnskabschef. Han er HD i regnskab fra Copenhagen Business School og kommer fra en stilling som finansdirektør hos virksomheden Butina, der producerer bedøvelsesudstyr til slagterisektoren. Tidligere har Kim Wrona blandt andet arbejdet hos industrikoncernen Siemens.

Wacker Neuson

Michael Ove Jensen, 53 år, er ansat som udekørende servicemontør på Sydsjælland hos Wacker Neuson, der leverer maskiner og materiel til bygge- og anlægssektoren, have- og parksektoren, landbrug, genvindingsindustrien, kommuner og industri.

Han er uddannet entreprenørmaskinmekaniker og har arbejdet som montør og sælger for blandt andre JMM Group og Havdrup Maskinforretning i en lang årrække. Hos Wacker Neuson skal Michael Ove Jensen arbejde med serviceopgaver på blandt andet pladevibratorer, stampere og gravemaskiner.

Rambøll

Rådgivningskoncernen Rambøll har foretaget udnævnelser i sin organisation. Charlotte Skov, 45 år, er udnævnt til projektchef i transportdivisionen. Hun er uddannet diplomingeniør fra det daværende Odense Teknikum – i dag Det tekniske Fakultet, Syddansk Universitet – og har arbejdet i Rambølls vej- og motorvejsafdeling siden 2014. Tidligere har Charlotte Skov arbejdet som leder af vej- og park- afdelingen i Hørsholm Kommune.

Anette Heidi Sebök, 53 år, er ansat som temaleder i afdelingen Pharma Facility Design. Hun er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og kommer fra en stilling som seniorprojektchef. Tidligere har hun blandt andet arbejdet som konsulent i den farmaceutiske industri.

Anette Heidi Sebök har været formand for Rambølls internationale netværk på hospitalsområdet. Hun er medlem af bestyrelsen for branchenetværket Byggesocietets sundhedsudvalg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141