23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Altro, RGS 90 og Byg-Erfa
Altro
Domingo López Dean er udnævnt til kontinentaleurpæisk salgsleder hos gulvmaterialeproducenten Altro. Han kom til Altro i 2006 og har siden haft forskellige stillinger, senest med ansvar for Sydeuropa og Benelux.
Domingo López Dean har en uddannelse i forretningsadministration og en mastergrad i international forretnings- og eksportforretningsledelse. I sin nye rolle får han ansvaret for datterselskaberne i Kontinentaleuropa.
Michael Persson er ansat som områdeleder for Danmark, Sverige og Norge hos Altro. Han kommer senest fra en stilling som forretningsleder hos Trioplast-Landskrona AB, der fremstiller plastfilm og trykt emballage til hygiejne-, medicin- og fødevarebranchen.

Byg-Erfa
Fonden Byg-Erfa har ansat arkitekt Susanne Pouline Svendsen som ny direktør. Hun kommer fra en stilling som projektleder i By & Havn og erstatter arkitekt Jens Østergaard, der forlader stillingen efter 15 år.
Susanne Pouline Svendsen har tidligere blandt andet været formidlingschef i Dansk Arkitektur Center og udstillingschef i VKR Holding.
Ud over sin arkitektuddannelse har hun en masteruddannelse i retorik og formidling. Hos Byg-Erfa vil Susanne Pouline Svendsen blandt andet arbejde for at styrke Byg-Erfas kontakt til den yngre del af byggebranchen og uddannelsesinstitutionerne.

RGS 90
Ebbe Tubæk Naamansen, 58 år, er ansat som bæredygtighedschef hos RGS 90 – Råstof og Genanvendelse Selskabet af 1990.
Ebbe Tubæk Naamansen kommer fra en stilling som miljøchef hos Ekokem, tidligere Nordgroup og Kommunikemi, hvor han har arbejdet med blandt andet miljøstyring, social ansvarlighed (CSR) og ledelsessystemer. Hos RGS 90 får Ebbe Tubæk Naamansen ansvaret for den samlede miljø- og CSR-
afdeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095