23948sdkhjf

Ambercon vinder sin hidtil største ordre

100 mio. kroner
Betonelementproducenten Ambercon med fabrikker i Støvring syd for Aalborg og Genner i Sydjylland har netop sat underskriften på den hidtil største ordre i fabrikkens 50 årige historie.

Ordren på over 100 mio. kroner omhandler betonelementer til boligbyggeriet Risskov Brynet i Aarhus, og ordren er med til at sikre beskæftigelse til de godt 200 medarbejdere langt ind i 2018.

Totalt skal Ambercon leverer cirka 55.000 kvm væg- og facadeelementer, cirka 40.000 kvm dækelementer, samt trappeelementer, bjælker og søjler.

Blandt facadeelementerne skal leveres en ikke ubetydelig del som betonelementer med påstøbte mursten.

”I den turnaround vi p.t. står i på Ambercon nu, hvor vi fokuserer meget på at få optimeret de interne processer, er det rart, når markedet totalt set er med os på Ambercon via stor grad af efterspørgsel på flotte og lidt mere komplekse løsninger”, udtaler adm. direktør Torben Enggaard i en pressemeddelelse.

Ambercon udskiftede i december stort set hele ledelsen efter flere år med underskud og Torben Enggard, der er tredje generation i den nordjyske entreprenørfamilie, vendte tilbage til posten som adm. direktør i virksomheden , hvor han også var fra 2005 til starten af 2014.

Ny bydel
Aarhus Byråd har vedtaget en ny, visionær lokalplan for det tidligere industriområde mellem Vejlby Ringvej, Grenåvej og Gustav Holms Vej i Risskov. I praksis betyder det, at Aarhus får en helt ny, attraktiv bydel med navnet Risskov Brynet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11