23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Viegand Maagøe, Mølbak Landinspektører, Dansk Håndværk og Duravit
Viegand Maagøe

Michael Buksti, 44 år, er ansat som leder af kommunikationsafdelingen hos ingeniørvirksomheden Viegand Maagøe. Han er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet og journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Micheal Buksti har desuden en masteruddannelse i virksomhedskommunikation fra CBS. Han kommer fra en stilling som adm. direktør for kommunikationsbureauet Communique. Hos Viegand Maagøe får Michael Buksti blandt andet ansvaret for at etablere en bredere kundeplatform.

Mølbak Landinspektører

Karsten L. Willeberg-Nielsen er ansat som leder af areal- og rettighedsafdelingen hos landinspektørvirksomheden Mølbak Landinspektører. Han kommer fra en stilling hos rådgivningskoncernen Cowi. Else-Marie Ulvsgaard er ansat som leder af plan- og udviklingsafdelingen. Hun har tidligere blandt andet arbejdet med projektet Diadem i det daværende Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Dansk Håndværk

Mette Kofoed Iversen, 29 år, er ansat som medlemskoordinator i brancheorganisationen Dansk Håndværk. Hun er uddannet cand. merc. i marketing og kommunikation og har gennem de seneste to år arbejdet som ejendomsmægler. Mette Kofoed får blandt andet ansvaret for generel medlemsservice samt planlægning og koordinering af medlemsaktiviteter.

Duravit

Sanitetsporcelænproducenten Duravit uddeler for sjette gang priser til særligt dygtige, engagerede og talentfulde studerende på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur. Rena Gonatos, der netop har taget afgang fra skolen, er den ene vinder. Hun hædres for et projekt til et såkaldt køkkenhave-kit, som udfoldet og fyldt med jord og planter vil kunne bidrage til fysisk og mental sundhed i flygtningelejre. Svenske Erik Järinge modtager en pris for sit projekt Staden i huset, som poetisk beskriver, hvordan industrikultur forsvinder. Duravit Prisen er på kr. 15.000 og uddeles to gange årligt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109