23948sdkhjf

VA-leverandør rykker ind i Jylland

Oldebjerg A/S fra Sorø overtager Kloakleverandøren ApS med henblik på at etablere nyt stort VA-lager ved Aarhus
Der er fuld fart på hos Oldebjerg A/S i disse uger. Sorø-virksomheden har netop overtaget Kloakleverandøren med adresse i Uldum. Planen er at bruge dette opkøb som afsæt til at etablere en forretning i det jyske, skriver Building Supply.

”Vi har løbende haft forespørgsler fra små- og mellemstore jyske VA-firmaer, og vi handler også allerede med rigtig mange af dem. Men vi manglede stadig vores fysiske store åbne lager tæt på i dagligdagen. Det har vi nu løst”, siger direktør Per Kaaber.

Med overtagelsen flytter Kloakleverandøren fra Uldum og små 60 km mod nordøst til Åbyhøj for at være tættere på det østjyske vækstcenter. Den hidtidige indehaver, Christian Sørevik, bliver afdelingschef og tager to medarbejdere med sig til det nye Oldebjerg Vest i Åbyhøj.

Daglig kontakt er afgørende

Oldebjerg er en grossistvirksomhed, som sælger løsninger til projekter inden for vand og afløb.

For Per Kaaber er noget af det vigtigste, at kunderne føler sig hjemme, når de kommer hos Oldebjerg.

”Det er ikke for sjov, at vi alle sammen møder op i arbejdstøj hver dag. Jeg personligt er også selv med i den daglige drift – både ude i ’gården’ og på telefonerne. Den daglige kontakt til vores kunder, er altafgørende for, at jeg kender til efterspørgslen og de nyeste tendenser. Kloakleverandøren har også altid haft den tilgang, og derfor var et opkøb af deres kompetencer og mandskab oplagt for os, da vi besluttede, at bevæge os ind i det jyske”, fortæller han.

Ifølge Per Kaaber efterspørger de små- og mellemstore kunder i stigende grad åbne priser og en større fleksibilitet i dagligdagen, og det vil Oldebjerg fortsat arbejde hårdt på at efterleve – på Sjælland såvel som i Jylland.

”Vi er nok små, men det gør ikke, at vi ikke følger med – tværtimod vil jeg sige. Et eksempel er vores succes på regnvandsgenanvendelse, hvor vi har været med helt fremme med løsninger i flere år nu. Bare i 2015 har vi solgt over 100 anlæg til erhverv og private. Men vi har selvfølgelig også alt det klassiske VA”, siger Per Kaaber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.345