23948sdkhjf

Abeo får ny direktør

Formand Søren Larsen sætter sig i direktørstolen hos betondækproducenten
Producenten af betondæk Abeo A/S skifter ud i topledelsen. Hans Terney Rasmussen er efter gensidig aftale fratrådt sin stilling som adm. direktør i Abeo A/S efter fire år på posten og i stedet er selskabets nuværende bestyrelsesformand Søren Larsen udpeget som ny adm. direktør fra 1. februar 2016.

Søren Larsen kommer senest fra en stilling som landedirektør i Grontmij Danmark og medlem af Grontmij-gruppens Executive Committee. Her havde han blandt andet ansvar for gruppens fire globale vækstområder, operational excellence og CSR.

”Jeg vil gerne takke Hans Terney Rasmussen for indsatsen i Abeo, hvor han gennem årene har været med til at sætte virksomheden på Danmarkskortet", udtaler Søren Larsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Abeo har en unik teknologi og nogle unikke produkter, der kan reducere både byggeomkostninger og byggetid. Jeg mener, at løsningerne har et stort potentiale på markedet og ser frem til nu at blive en del af den daglige drift og til samarbejdet med vores mange samarbejdspartnere.”

Med ledelsesskiftet overtager Ulla Brockenhuus-Schack - nuværende medlem af bestyrelsen og managing partner hos hovedaktionæren SEED Capital - posten som bestyrelsesformand.

Hans Terney Rasmussen har over for Licitationen - Byggeriets Dagblad ikke ønsket at kommentere direktørskiftet.

3/2-16 kl. 13.22: Ingen kommentarer fra Hans Terney Rasmussen er tilføjet
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125