23948sdkhjf

Entreprenør vil skabe ny profil

Entreprenørfirmaet John Nørgaard i Ribe har skiftet navn til Nørgaard Anlæg efter stadig større opgaver
Det er gået stærkt hos entreprenørfirmaet John Nørgaard i Ribe, der siden starten i 1979 er vokset fra to ansatte til nu godt 40 ansatte og på vej til 3-cifret million-omsætning.

Opgaverne er blevet stadig større, og virksomheden løser nu opgaver i hele Sydjylland. I dag ligger hovedområderne på regn- og spildevand, vej og trafik, jordarbejde, anlægsarbejde, belægning og jordhåndtering.

Derfor har virksomheden nu skiftet navn til Nørgaard Anlæg ApS og gør sig synlig med en miljøbevidst profil med nyt logo og ny hjemmeside.

”Udviklingen har været kolossal siden den spæde start i 1979, og nu er tiden kommet til at tage de næste skridt i vores udvikling. Vi er ikke længere et lille entreprenørfirma, der kun løser små opgaver i lokalområdet, men en særdeles markant spiller inden for anlægsbranchen i hele Sydjylland”, fortæller adm. direktør Michael Nørgaard, der lægger vægt på, at anlægsentreprenøren nu har fået den tidssvarende profil, som matcher virksomhedens kompetencer og størrelse.

Fremgang i 2014/2015

Han har været i virksomheden, som blev startet af hans far John Nørgaard, siden 1996, hvor han blev ansat som led i et generationsskifte.

I 2002 overtog Michael Nørgaard det fulde ansvar for virksomheden sammen med sin hustru, Susanne Nørgaard, der er ansvarlig for administrationen

Efterfølgende er de to medarbejdere Bo Schmidt og Lars Duborg blevet medejere af virksomheden.

Nørgaard Anlæg kom ud af det seneste regnskabsår 2014/2015 med en fremgang i bruttofortjenesten på 2,6 mio. kroner til 29,6 mio. kroner. Samtidig øgede virksomheden bundlinjen med 1,5 mio. kroner til lidt over otte mio. kroner før skat.

Blandt de mere markante opgaver, som Nørgaard Anlæg har udført er gaderenovering med granitbelægninger i Ribes gamle bydel samt gaderenoveringen i den historiske by Christiansfeld i Sønderjylland.

”Når jeg går en tur hen over Domkirkepladsen i Ribe, ærgrer det mig stadig, at vi ”kun” blev nr. 2 i konkurrencen omkring renovering af Domkirkepladsen. Vi ville gerne have lavet pladsen lige så smuk og jævn som de andre gader, vi har renoveret i Ribe”, siger Michael Nørgaard.

Kloakker og klima

Nørgaard Anlæg har ligeledes udført store opgaver indenfor kloakrenovering og klimasikring i hele Syddanmark, markante projekter for Lalandia Billund med blandt andet etablering af den nye vandrutsjebane ”Wild River” samt anlagt en del kunstgræsbaner herunder det nye opvarmningsareal på Blue Water Arena i Esbjerg, som netop er taget i brug.

Nørgaard Anlæg ApS
Mio. kroner
2013/14 2014/15
Bruttofortjeneste 26,2 29,6
Driftsresultat 6,6 8,1
Resultat før skat 6,5 8,0
Årets resultat 5,0 6,2
Egenkapital 13,7 15,4

Regnskabet er afsluttet den 30. september 2015
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125