23948sdkhjf

H. Skjøde Knudsen vinder renovering

Den fynske entreprenør skal stå for ombygning af skole i København
Den fynske entreprenørvirksomhed H. Skjøde Knudsen A/S bliver hovedentreprenør på renovering, ombygning og kapacitetsudvidelse af Kirsebærhavens Skole i Valby i København.

JJW er totalrådgiver på projektet, der et er kombineret ombygnings- og tilbygningsprojekt, ligesom dele af de eksisterende udearealer renoveres, oplyser JJW i en pressemeddelelse.

Projektet omfatter 2.000 kvm nybyggeri og renovering af 10.000 kvm.

Der etableres nyt 10. klasses center, ny indskoling og nye musiklokaler i sammenhæng med udvendige arealer, herunder tiltag til skybrudssikring, samt tilbygning til fritidshjem.

Centrale indsatsområder for renoveringsprojektet er blandt andet bedre indeklima og akustik, da dette ifølge flere undersøgelser af læringsmiljøer har afgørende indflydelse på børnenes indlæring og arbejdsmiljøet.

Renovering af Kirsebærhavens Skole tilgodeser skolereformens fokus på bevægelse, blandt andet ved at tagterrasser og udendørsarealer opfordrer til fysisk aktivitet. Arkitekturen er tilpasset med respekt for skolens smukke og robuste arkitektur fra 1950’erne.

Skole i drift

Udbygningen skal understøtte visionen om at tage skolen ud i byen/føre byen ind i skolen. Derudover er målet at samspillet mellem eksisterende og nyt skaber inspirerende læringsmiljøer og sociale miljøer.

Da skolen er i drift under udførelsen gennemføres projektet gennemføres efter en forudbestemt bestemt etapeplan. Derfor er der også opmærksomhed på at sikre elevernes og personales sikkerhed under byggeriet og formidle det pædagogiske udbytte af ombygningen.

brahe

Projektet
Bygherre: Københavns Kommune
Areal: 2000 kvm nybyggeri og cirka 10.000 kvm ombygning og renovering
Ingeniør: Lemming og Eriksson
Totalrådgiver og Arkitekt: JJW Arkitekter
Landskab: Kragh og Berglund
Hovedentreprenør: H. Skjøde Knudsen A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125