23948sdkhjf

En rådgiveropgave for to millioner kvadratmeter

Link Arkitektur og Erik Møller arkitekter tildelt stor rammeaftale med Region Hovedstaden
Link arkitektur er med Erik Møller arkitekter som underrådgiver blevet tildelt rammeaftale med Region Hovedstaden, den såkaldte Delaftale 3 Arkitektrådgivning, byggeri og planlægning.

Link arkitektur står for den projekteringsfaglige og sundhedstekniske ekspertise, mens Erik Møller arkitekter kommer til at varetage myndighedsbehandling og brugerinddragelse samt kvalitetssikring i forhold til byggelovgivningen.

”Vi er mægtigt glade for aftalen og ser frem til at dykke ned i de konkrete projekter. Regionen råder over en bygningsmasse på næsten to mio. kvm, primært bestående af hospitaler og andre institutioner, men også administrative bygninger. Hvordan opgaverne kommer til at fordele sig over de næste år, er derfor spændende at se”, lyder det i en pressemeddelelse fra Link arkitektur.

Brugerinddragelse

Allerede nu er der mange projekter i gang, der alle kræver forskellige kompetencer inden for vedligehold, renovering og ombygning samt ikke mindst brugerinddragelse.

Specialkompetencer inden for sundhedsteknik, institutionsmiljøer, helende design, energioptimering og tilgængelighed kommer i spil.

Bredde og dybde

Med 14 kontorer i Norge, Sverige og Danmark har Link arkitektur en lokal forankring i hele Skandinavien, herunder i København og Malmö.

”Samtidig har vi altid den nødvendige kapacitet og de specialkompetencer, der måtte være behov for i et givent projekt, også i forbindesle med store og komplicerede opgaver. Vi kombinerer lokalkendskab med bredde og dybde”, lyder det fra virksomheden.

Udover bygningsarkitektur har Link kompetencer inden for landskab, indretning og byplan samt energi og bæredygtighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172