23948sdkhjf

STB Byg vinder endnu et projekt på Sjælland

Med opførelsen af en ny skole i Holbæk i hus rykker en fysisk afdeling på Sjælland nærmere for entreprenørvirksomheden fra Vejle
Entreprenørvirksomheden STB Byg A/S tilføjer nu endnu et sjællandsk byggeri til ordrebogen, efter entreprenøren fra Vejle har vundet totalentreprisen på renovering og en nyopførelse på Engskovskolen i Nr. Jernløse ved Holbæk.

Opgaven er vundet i samarbejde med KPF Arkitekter og Hundsbæk & Henriksen Rådgivende Ingeniører, der vil styrke helhedsindtrykket på skolen gennem temaet ”Lys til læring”

”Vort projekt tager udgangspunkt i skolens oprindelige facader i røde teglsten, der sammen med aluminiumsplader med bronceanodicerede overflader - er basen i vores facadeforslag til opførelse af den nye skole”, siger STB Bygs adm. direktør, Jens Winther, i en pressemeddelelse.

Behov for fast base

STB Byg har overvejende koncentreret sig om byggerier i Jylland og på Fyn, men byggeriet i Nr. Jernløse føjer sig til en række andre byggerier på Sjælland, som STB Byg har vundet de seneste år.

I Holbæk står 75 plejeboliger til samlet 81 mio. kroner snart færdig, og i Tølløse er der gang i opførelsen af 20 seniorboliger til knap 20 mio. kroner, der står færdig til sommer.

Endelig har STB Byg startet byggeriet af 14 luksusboliger i Næstved, og de sjællandske byggerier gør nu, at tankerne om en egentlig afdeling på Sjælland rykker endnu nærmere.

”Vi har god tid og har ikke brug for at forcere noget, men jo flere byggerier vi bliver involveret i, des større bliver behovet for en fast base på Sjælland, det er klart”, understreger Jens Winther.

Vækstmål på 25 procent

STB Byg har over de seneste par år haft fart på vækstkanonen, hvor virksomheden i 2014 for første gang nåede en overskudsgrad på over fem procent, omsatte for en kvart milliard kroner og endte med et resultat på 13,5 mio. kroner før skat.

Jens Winther understregede i et interview med Licitationen - Byggeriets Dagblad i september sidste år, at resultaterne var med til at skabe den nødvendige vækst og dynamik i virksomheden, der har et vækstmål på 25 procent om året.

Mål der er sat i forbindelse med en tre-årig strategi.

”Vi besluttede, at organisationen skulle geares til at kunne håndtere en omsætning på op til en halv milliard i løbet af fem år. Ikke sådan at forstå, at størrelsen er altafgørende, men det betyder bare, at vi ikke har lagt et låg på os selv, når det kommer til volumen. Mere vigtigt er, at vi gerne ville nå en overskudsgrad på fem procent før skat. Og det mål har vi i 2014 nået med en overskudsgrad på lige under seks procent før skat”, sagde Jens Winther til Licitationen - Byggeriets Dagblad den 8. september 2015.

STB Byg er ud over Jens Winther ejet af Jan Olesen og beskæftiger godt 100 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125