23948sdkhjf

Give Stålspær leverer ny stålkonstrution til VUC Syd

300 tons stål skal leveres til nyt byggeri på havnefronten i Haderslev
Give Stålspær A/S har vundet opgaven på levering og montering af godt 300 tons stålkonstruktion til byggeriet af FlowFactory, VUC Syd i Haderslev.

Byggeriet af det cirka 1.700 kvm store byggeri på Haderslevs havnefront er i fuld gang. Give Stålspær A/S, der har domicil i Brande, skal levere en særlig bjælke- og søjlekonstruktion, og den nye bygning skal stå ved siden af VUC Syds prisbelønnede hovedbygning, Lighthouse.

Byggeriet er blandt andet karakteriseret ved en kompleks stålkonstruktion.

”Vi har i samarbejde med Zeni Arkitekter og Rambøll optimeret på konstruktionen, som er meget speciel i sin udformning, og det endelige resultat bragte opgaven i hus”, siger den ene af Give Stålspærs indehavere, Teil Bechmann.

Kreativt læringsmiljø

Formålet med byggeriet af VUC Syds nye fysiske rammer er at skabe et 1.700 kvm stort kreativt læringsmiljø, der med et råt udtryk bygges med respekt for det omkringliggende havnemiljø.

Det nye uddannelsescenter, FlowFactory, understøtter et dynamisk studiemiljø, der kombinerer faglighed med digital teknologi og nytænkende læringsmetoder.

Når byggeriet er færdigt, skal skolen tiltrække studerende fra hele landet.

Flere byggerier

Give Stålspær har de seneste år haft fart på aktiviteten, og planen er ifølge de to stiftere og ejere, Teil Bechmann og Torben Larsen, at Give Stålspær skal være en dominerende spiller om fem år og med flere udvidelser på tale.

Det slog stifterne fast i et interview med Licitationen - Byggeriets Dagblad tidligere i denne måned.

”Som det går i øjeblikket er vi med den kapacitet, vi har nu, tæt på maksimum udnyttelse, og det betyder udvidelse”, sagde Teil Bechmann til Licitationen - Byggeriets Dagblad den 11. januar.

Give Stålspær A/S har efterhånden leveret stålkonstruktion til flere forskelligartede undervisningsbyggerier, herunder flere byggeprojekter for Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og aktuelt til Århus Universitet.

Derudover har Give Stålspær A/S erfaring med havnebyggerier, herunder Urban Media Space, Dok 1 på Århus Havn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141