23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra JFP, Lokato Entreprise, Øllgaard Rådgivende Ingeniører og Cowi
JFP

Hoved- og totalentreprenørvirksomheden JFP har ansat nye medarbejdere.

Bo Moer er ansat som projektleder på kontoret i København. Han kommer senest fra et job som projektleder hos tegnestuen Arkitektgruppen og har i alt 30 års erfaring fra byggebranchen. Hos JFP vil Bo Moer fra starten være tilknyttet projektet Grønttorvet i Valby, hvor JFP bygger godt 9.000 kvm. boliger for ejendomsudviklingsvirksomheden Calum.

Niels Schjerlund Nielsen er ansat som projekteringsleder på kontoret i København. Han skal i begyndelsen fungere som projekteringsleder på Eksercerpladsen i Ørestad. Han er uddannet kloakmester og DGNB-konsulent. Niels Schjerlund Nielsen kommer fra rådgivningsvirksomheden Balslev, hvor han de seneste ni har arbejdet som afdelingsleder med ansvar for nybyggeri og renoveringsopgaver. Hos JFP vil Niels Schjerlund Nielsen have fokus på installationer, energitiltag og bæredygtighed.

Jacob Jensen er ansat som projektleder på kontoret i København, hvor han i begyndelsen bliver tilknyttet anden etape på byggeriet Valby Maskinfabrik. Jacob Jensen er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra et job som byggeleder hos Enemærke og Petersen A/S. Han har 14 års erfaring fra byggebranchen – en del af dem som tømrersvend.

Lena Therkildsen er ansat som regnskabsassistent på kontoret i Herning. Hun er uddannet teknisk assistent og kommer fra et job hos Fibo Intercon, der fremstiller produktionsanlæg til betonindustrien.

Martin Dyrholm Jensen er ansat som projektlederassistent på kontoret i København. Han er uddannet bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervsakademi (KEA) i 2012 og har de seneste fire år arbejdet som entrepriseleder i entreprenørkoncernen MT Højgaards nybyg-afdeling. Martin Dyrholm Jensen vil i begyndelsen være tilknyttet byggeriet Nimbusparken på Frederiksberg. Her vil han arbejde med byggeledelse samt være sikkerhedskoordinator på pladsen.

Joakim H. Pedersen er ansat som projektleder på kontoret i Herning. Han er uddannet bygningskon- struktør og tømrer og kommer fra et job hos stålentreprisevirksomheden Langkjær Staalbyg. Joakim H. Pedersen vil i begyndelsen være tilknyttet byggepladsen Grønnedalsparken i Skanderborg. Her skal han arbejde med blandt andet byggepladshåndtering, daglig drift og generelt projektlederarbejde.

Med de aktuelle ansættelser har JFP ansat 20 nye medarbejdere siden sidste sommer.

Lokato Entreprise

Kim Bjerre Jensen er ansat som bygningskonstruktør hos byggevirksomheden Lokato Entreprise. 36-årige Kim Bjerre Jensen er uddannet tømrer og bygningskonstruktør fra Via University College i Horsens. Han kommer senest fra en tilsvarende stilling hos tømrerfirmaet AJ Byggeservice og har tidligere arbejdet som tømrer hos Lokato Entreprise, dengang virksomheden hed Lokaltømreren. I sin nye stilling skal Kim Bjerre Jensen arbejde med tilbudsgivning og byggeledelse.

Øllgaard Rådgivende Ingeniører

Øllgaard Rådgivende Ingeniører har ansat nye medarbejdere.

Kira Elverdam, 36 år, er ansat som konstruktionsingeniør. Hun er uddannet civilingeniør fra DTU og kommer senest fra en stilling hos S.E. Brockhuus, Rådgivende Ingeniørfirma. Henning Saabøll er ansat som senior- rådgiver inden for vandforsyning. Han er uddannet ingeniør og HD i organisation og kommer fra en tilsvarende stilling hos rådgivningsvirksomheden Alcetia. Henning Saabøll har tidligere bl.a. været direktør for Birkerød Vandforsyning.

Cowi

Marc Normann er udnævnt til senior market director hos rådgivningskoncernen Cowi. Han er uddannet cand.merc.jur. fra Copenhagen Business School (CBS) og har studeret rådgivningsledelse samt virksomhedsglobalisering på Harvard Business School i USA. Marc Normann har arbejdet hos Cowi siden 2007, blandt andet som afdelingsleder inden for området vedvarende energi. Inden har kom til Cowi var Marc Normann bl.a. udstationeret som diplomat for Udenrigsministeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176