23948sdkhjf

Betonmand og råhusbygger fylder rundt

Adm. direktør og ejer af LM Byg A/S i Greve Carsten Mindegaard fylder 40 år i morgen lørdag den 16. januar
Carsten Mindegaards vej frem mod sin nuværende position som adm. direktør og ejer af entreprenørvirksomheden LM Byg A/S er mere end usædvanlig med en fortid som thaibokser, en uddannelse som automekaniker, handelsskoleuddannelse og sælgerjob, der blev fulgt op med et par års arbejde som jord- og betonarbejder og en uddannelse til bygningskonstruktør.

I morgen lørdag den 16. januar fylder Carsten Mindegaard 40 år og egentlig har der aldrig været tvivl om, at han en dag skulle ende som betonentreprenør, for han voksede op side om side med LM Byg A/S, der blev stiftet af hans far i 1987.

Generationsskiftet kom i 2008, da Carsten Mindegaard som 32-årig satte sig for bordenden i LM Byg A/S for med medarbejderne som nav og drivkraft at søsætte en ambitiøs plan om at udvikle virksomheden til en af landets førende betonvirksomheder med speciale i råhusbyggeri og hovedentrepriser.

Fornyelse og vækst

Mens andre byggevirksomheder droslede ned og gik i hi for en historisk voldsom krise, igangsatte Carsten Mindegaard med skarp og målrettet fokus på virksomhedens drift og nye ledelsesformer en benhård specialisering, der skabte grundlaget til den fornyelse og vækst, som siden har været et karakteristisk kendetegn for virksomhedens udvikling.

Nye effektive redskaber til styring af kvalitet, økonomi og risici blev implementeret; nye administrative rutiner så dagens lys, og kronen på værket blev sat med etablering af en ny professionel bestyrelse med finansmanden Lars Christian Brask som formand.

Derefter tog Carsten Mindegaard fat på at udvide medarbejderstaben gennem målrettet rekruttering af markedets stærkeste betonkompetencer, og da byggeriet efter krisen atter fik gang i hjulene, stod LM Byg A/S trimmet og klar til at tage nye markedsandele med et hold af 150 erfarne betonspecialister.

Fordobling af aktiviteter

Over de seneste fire år har den nu 29-årige virksomhed mere end fordoblet sine aktiviteter, sidste efterår flyttede virksomheden fra Havdrup til et nyt stort domicil i Greve, og på sin 40 års fødselsdag er Carsten Mindegaard på vej med alle tiders bedste regnskab, der viser en omsætning i størrelsesordenen 400 mio. kroner og et overskud på vej mod 30 mio. kroner.

Men som klassisk, dynamisk iværksætter er Carsten Mindegaard ikke standset ved den ambitiøse udvikling af LM Byg A/S.

Således sætter Carsten Mindegaard, der deler al sin tid mellem firma, familie og venner, konstant nye skibe i søen, og blandt andet søsatte han sammen med den internationalt anerkendte, danske designer Jessica Vedel sidste efterår et nyt eksklusivt interiør- og designfirma.

Firmaets første opgave er - foruden byggerådgivning - totalindretning af interiør og design i en ny privat herskabsbolig på Manhattans Trump Avenue til datteren af den karismatiske byggematador og nuværende amerikanske præsidentkandidat Donald Trump.
brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145