23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra ATV og Roliba A/S
ATV

Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) har på en ekstraordinær generalforsamling den 11. januar valgt fem nye medlemmer til Akademiets præsidium, der fungerer som bestyrelse samt formandskaber for de nye temagrupper.

Det nye præsidiums hovedopgave bliver at lede ATV’s arbejde med at styrke teknologiudvikling og samarbejde mellem virksomheder og universiteter i Danmark.

De fem nye medlemmer afspejler ATV’s medlemssammensætning med en ligelig fordeling mellem virksomheder og forskningsinstitutioner.

Det er dels adm. direktør Susanne Juhl fra HMN Naturgas; senior vice president Helle Vang Andersen, Cowi; prorektor Thomas Bjørnholm, Københavns Universitet; prorektor Henrik Wegener, Danmarks Tekniske Universitet samt professor Frede Blaabjerg fra Aalborg Universitet.

ATV’s præsidium består endvidere af præsident Carsten Orth Gaarn-Larsen, adm. direktør hos Clean; vicepræsident Stig P. Christensen, der er director hos SPCadvice; Anne-Marie Levy Rasmussen, EU Deployment Lead hos medicinalvirksomheden GlaxoSmithKline samt Lars Bang, der er group senior vice president hos medicinalvirksomheden H. Lundbeck A/S.

Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) er en uafhængig, medlemsdrevet tænketank, der arbejder for, at Danmark bliver en af verdens fem førende science and engineering-regioner – til gavn for kommende generationer.

Roliba A/S

Forhandleren af belysning og værktøj Roliba A/S har ansat Palle Hjortkær Wintervad som key account manager med ansvar for Steinels-sortimentet i Jylland.

36-årige Palle Hjortkær Wintervad er uddannet elektriker og installatør og har flere års erfaring med salg af tekniske/elektriske komponenter. Han kommer fra en stilling som key account manager hos Gycom, ser sælger el-komponenter.

56-årige Henrik Madsen, er ansat som key account manager med ansvar for Steinels-sortimentet på Fyn og Sjælland. Han er uddannet elektriker og installatør og kommer fra en stilling som ekstern sælger for Brdr. A&O Johansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093