23948sdkhjf

Skælskør Anlægsgartnere får ny bestyrelsesformand

Direktør hos moderselskabet Hededanmark, Lars Herman Petersen, er ny formand
Tog man et kig på bestyrelsens sammensætning hos Skælskør Anlægsgartnere før jul, og slår man den op nu, så står der klart, at der er sket en udskiftning på bestyrelsesformandsposten.

Frem for Carsten With Thygesen er det nu Lars Herman Petersen, der tegner posten, og det har ifølge divisionsdirektør hos Skælskør Anlægsgartnere Jens Rødbro Schrøder en helt klar og udramatisk årsag.

”Det hænger sammen med, at der kommet ny adm. direktør i HedeDanmark”, forklarer han og påpeger, at da Skælskør Anlægsgartnere er et 100 procent eget datterselskab under HedeDanmark, så skiftes der også på bestyrelsesformandsposten her, når der sker skift på direktionsgangen hos HedeDanmark.

Og som Licitationen - Byggeriets Dagblad skrev tilbage i midten af december, så er der netop sket et skift i HedeDanmark.

Efter 18 år på posten som adm. direktør har Carsten With Thygesen ønsket at fratræde sin stilling for at få mere tid til at fokusere på blandt andet bestyrelsesarbejde og familie.

Derfor er Lars Hermann Petersen kommet til.

Han kommer fra en stilling som adm. direktør i Dan-Foam, der er ejet af Tempur, som er verdens største producent og leverandør af madrasser, puder og lignende.

I Dan-Foam har Lars Herman Petersen blandt andet haft ansvaret for virksomhedens internationalisering, salgsfunktioner og organisationsudvikling.

Han har en teknisk-faglig baggrund og har gennem knap 25 år varetaget en række ledende stillinger i virksomheder som Grundfos, Oticon og Stena Recycling samt gennemført forskellige lederuddannelser – herunder en MBA i international management - sideløbende med sin erhvervskarriere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.815