23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Eurodan-huse, DGE Miljø- og Ingeniørfirma, Gaihede og Soroto
Eurodan-huse

Thomas Nielsen er ansat i en nyoprettet stilling som produktionsdirektør i typehusfirmaet eurodan-huse. Han får ansvar for at udvikle og kvalitetssikre produktionen af enfamiliehuse i hele landet.

I 2007-2011 var han seniorprojektchef på Lalandia Billund og havde blandt andet ansvar for Danmarks måske nok største samlede husprojekt på 800 feriehuse til alle de familier, der havde købt hus i Billund.

45-årige Thomas Nielsen er bygningsingeniør, har læst HD-O og har gennemført Executive Management Programme på Insead. Han kommer fra en stilling som adm. direktør i Bjert Ejendomme. Tidligere har han blandt andet arbejdet i entreprenørselskaberne Skanska og NCC.

DGE Miljø- og Ingeniørfirma

Hanne Sadolin Jensen er pr. 1. december udnævnt til markedschef for bygningsforurening.

32-årige Hanne Sadolin Jensen Hun er uddannet miljøingeniør med speciale i bygningsforurening og blev i 2013 ansat som projektleder i DGEs afdeling i Nibe, hvor hun primært har beskæftiget sig med undersøgelser og rådgivning indenfor bygningsforurening og forurenet affald.

Som markedschef får Hanne Sadolin Jensen ansvaret for den fortsatte strategiske og forretningsmæssige udvikling inden for bygningsforurening.

Gaihede, ingeniører & arkitekter

Joanna Rasmussen er ansat som kommunikations- og markedskonsulent. Hun har gennem længere tid arbejdet som studentermedhjælper hos Gaihede, og efter afslutningen på uddannelsen som M.Sc. i Brand & Communications Management på CBS – Copenhagen Business School er hun nu ansat på fuld tid.

Soroto

Producenten af tvangsblandere og transportbånd til byggeindustrien Soroto har ansat Lars Skovhus som international salgschef med ansvar for det globale salg (Skandinavien undtaget) samt vedligeholdelse og udvikling af eksisterende og fremtidige salgsaftaler.

Han er uddannet cand.merc. i udenrigshandel og har bred international erfaring fra flere industrier.

Mia Nedergaard er ansat i en nyoprettet stilling inden for kommunikation og salgssupport. Hun er uddannet cand.mag. i dansk og kommunikation og skal arbejde med pressehåndtering, tekstforfatning, ekstern kommunikation i både ind- og udland, kundeservice og håndtering af ordrer.






















Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.292