23948sdkhjf

Viborg Ingeniørerne får ny ledelse

Adm. direktør og partner Erik S. Damgaard går på pension og afløses af ingeniør og partner Karsten Lindberg til nytår
Efter 23 år som adm. direktør og samlet 38 år i virksomheden stopper Erik S. Damgaard ved årsskiftet som adm. direktør i Viborg Ingeniørerne og går på pension.

Han overlader posten til Karsten Lindberg, der har arbejdet i ingeniørvirksomheden siden 1992 og været partner og medlem af den daglige ledelse siden 2001.

”Bortset fra personskiftet sker der ingen ændringer hos Viborg Ingeniørerne”, siger Karsten Lindberg i en pressemeddelelse.

Blandt de større lokale opgaver, som ingeniørvirksomheden har løst i de senere år er arbejder på blandt andet Viborg Kraftvarmeværk og Retten i Viborg.

Desuden har Viborg Ingeniørerne sammen med arkitektvirksomheden Schønherr A/S og Via Trafik Rådgivning A/S vundet opgaven med etablering af ny vejforbindelse i banegraven foran Viborg Station.

Opererer i hele Danmark

For nogle år siden begyndte Viborg Ingeniørerne desuden at arbejde inden for elementprojektering, som firmaet løser for betonelementfabrikker over hele Danmark.

”Med base i Viborg har vi naturligvis altid haft en stor del af vores opgaver i det midtjyske område, men både principielt og i praksis har vi altid betragtet hele Danmark som vores ”arbejdsmark”. For eksempel har vi projekteret en række fængsler og arresthuse rundt i landet, blandt andet det nye Statsfængsel i Horsens, og løst mange spændende opgaver over hele landet for det danske forsvar. Vi har netop som totalrådgiver afleveret et nyt domicil til Interacoustics i Middelfart og har tidligere udført tilsvarende opgaver for Foss i Hillerød og Oticon i Smørum, og vi er i øjeblikket i gang med et stort ejerlejlighedskompleks i Vedbæk”, siger Erik S. Damgaard.

Ud over Karsten Lindberg består Viborg Ingeniørernes ledelse fra nytår af ingeniørerne Benny Taul Bjerre, Kristian Stilling og Martin Pedersen, der alle er partnere i ingeniørvirksomheden, som omsatte for 30 mio. kroner i 2014 og præsterede et overskud på 6,6 mio. kroner før skat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.268