23948sdkhjf

Kullegaard udvider sin medarbejderstab

Tegnestuen Kullegaard A/S vil ind på en række nye udvalgte markeder
I arkitektfirmaet Kullegaard A/S er medarbejderstaben udvidet betragteligt inden for de seneste måneder, og frem til januar bydes der fortsat velkommen til nye medarbejdere.

Udvidelsen er et led i firmaets strategiske udvikling, hvor eksisterende markeder udvides, og nye skal indtages.

”Det sker i tråd med den strategiske udvikling og ud fra en række betragtninger om, hvordan fremtiden former sig inden for byggeriet”, siger direktør Thomas Kullegaard.

Han tilføjer, at virksomheden er i en historisk periode ”da vi aldrig før har haft så stor tilvækst af medarbejdere, og det betyder, at vi er godt i gang med at opfylde vores strategiske mål om større lønsomhed og en stærkere organisation”, siger Thomas Kullegaard.

Et stærkere fundament

Kullegaard A/S har nu over 50 medarbejdere og arbejder indenfor alle arkitektdiscipliner.

”Vi skal fortsat styrke fokus på de enkelte projekter, så både tid, økonomi og kvalitet sikres. Vi vil skabe værdi for kunderne og ikke mindst for virksomheden selv”, siger han.

Derudover skal fagligheden opretholdes og styrkes, så firmaet i højere grad kan opfylde de krav, som kunderne efterspørger. Det kræver, ifølge Thomas Kullegaard, en stærk organisation med de rette kompetencer.

De nytilførte kompetencer skal også medvirke til, at firmaet kan komme ind på en række nye udvalgte markeder. Kullegaard har derfor ansat de nye medarbejdere med spidskompetencer, der skal styrke det organisatoriske fundament.

kargaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125