23948sdkhjf

Ejendomsservice giver fremgang for Kopp-Sorø

Den sjællandske entreprenør går frem med knap 1,8 mio. kroner i sidste regnskabsår. Mange aktiviteter er lykkes, forklarer adm. direktør
En stabil medarbejderstab og en satsning på ejendomsservice har givet en solid fremgang for Kopp-Sorø.

Den sjællandske entreprenørvirksomhed, der netop har aflagt årsregnskab for regnskabsåret 2014-15, går frem med knap 1,8 mio. kroner på årsresultatet og har i perioden øget egenkapitalen med over to mio. kroner. Samtidig viser driftsresultatet en fremgang på over to mio. kroner.

Det skyldes, at man er lykkes med mange af selskabets aktiviteter, forklarer adm. direktør i Kopp-Sorø, Lars Aae Mouritsen.

”Vi har haft mange gode sager i regnskabsåret og så har vi en stabil stab af medarbejdere - det betyder meget. I den her branche er der ikke to opgaver, der er ens, og det er derfor vigtigt at vide, hvad de enkelte medarbejdere og de forskellige sjak er gode til. På den måde har vi kunnet udnytte medarbejderne bedst”, siger han.

Planlov kan give aktivitet

Selskabets aktivitet består hovedsageligt i at drive traditionel tømrervirksomhed og være hovedentreprenør ved større byggesager, men for knap fire år siden bevægede Kopp-Sorø sig ind på markedet for ejendomsservice. Det har efter flere år endelig bidraget positivt til årsresultatet, fortæller Lars Aae Mouritsen.

”Vi kører et koncept, hvor både tømrer, murer og maler passer på ejendommen. Det har vi haft stor succes med og vores ejendomsservice skal derfor findes i årsagen til den store fremgang. En anden forklaring på årsresultatet er vores aktiviteter for føde- og dagligvarebutikker. Det har vi set en fremgang i. En del af vores kunder på området står desuden til at skulle udvide, når planloven bliver ændret, så det forventer vi, vil skabe noget aktivitet næste år”, siger han.

Kopp-Sorø, Tømrer-Snedker A/S
Mio. kroner
2013/14 2014/15
Bruttofortjeneste 23,0 31,9
Driftsresultat 2,3 4,4
Resultat af ordinære aktiviteter før skat 2,2 4,3
Årets resultat 1,6 3,4
Egenkapital 3,3 5,5

Regnskabet blev afsluttet 30. juni 2015
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14