23948sdkhjf

Idealcombi leverer rekordregnskab

Krisen betød pres på priser og øget konkurrence, men i det daglige taler de ikke længere om den, fortæller direktør Martin Søgaard
Med det seneste årsregnskab leverer Idealcombi det bedste regnskab nogensinde, hvis man ser på omsætning.

Dermed synes krisen at være ovre for den Thy-baserede vinduesproducent. I det regnskabsår, der netop er afsluttet kan Idealcombi fremvise en vækst i omsætningen på knap 36 mio. kroner, mens årsresultatet er øget med næsten seks mio. kroner.

”Der er ingen tvivl om, at fremgangen skyldes, at der er kommet aktivitet igen. Vi er over niveauet fra før krisen og kan i år levere vores bedste resultat nogensinde omsætningsmæssigt - ikke bundlinjemæssigt”, siger direktør Martin Søgaard.

40 år med vokseværk

Den familieejede virksomhed er på kun lidt over 40 år gået fra at være et to-mandsfirma i en lade i Hurup til at være en af de helt store spillere på det danske vinduesmarked med mere end 500 medarbejdere.

Det er ikke kun det danske marked, der har bidraget til virksomhedens fremgang.

”Der er kommet gang i det engelske marked, som er vores største eksportmarked”, siger Martin Søgaard.

Han vil dog ikke helt afblæse krisen.

”Vi snakker ikke om krise i det daglige. Men krisen har medført pres på priser og øget konkurrence og det holder stand. Men der er ingen tvivl om, at branchen som helhed er i bedring her i 2015. Ikke kun hos os, men det totale salg er også stigende”, siger Idealcombi-direktøren.

Selskabet holder fast at holde produktionen i Danmark, og der er i det forløbne regnskabsår investeret et betydeligt millionbeløb i maskiner, udstyr og automatisering af processer, som helt afgørende for, at sikre selskabets konkurrenceevne og overskudsgrad.

”Vi er lige nu i gang med den største investering i år, som er et nyt produkt, som kan leve op til de nye krav til vinduer. Men det viser sig først i næste regnskabsår”, siger Martin Søgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142