23948sdkhjf

Fleksibiliteten er i højsædet i nye haller

Glarmestre Snoer og Sønner A/S har leveret 180 kvm spejle til mobile foldevægge i Humlebæk Idrætscenter i Fredensborg Kommune. I dag skal haller nemlig tilpasses efter behov
Fleksibiliteten er i højsædet i fremtidens multihaller.

Det skal være muligt at tilpasse hallerne efter behov, og funktionelle løsninger er derfor for alvor kommet på tegnebrættet. Det mærker underleverandørerne til byggerierne i høj grad, herunder Glarmestre Snoer og Sønner A/S, som netop har leveret 180 kvm spejle til mobile foldevægge i Humlebæk Idrætscenter i Fredensborg Kommune i Nordsjælland.

Humlebækhallen er med sine kreative og mobile løsninger et godt eksempel på, at de moderne haller skal være fleksible og kunne tilpasses mange forskellige behov.

Der er fokus på fleksibilitet i det 3900 kvm store moderne idrætscenter i Humlebæk. Hallerne er udformet, så der er plads til både dans og yoga, tennis og gymnastik mm. Det har krævet fleksible løsninger, der er tænkt ud af boksen.

Glarmestre Snoer og Sønner A/S har leveret 65 spejle af 1,2 x 2,3 meter, i alt 180 kvm, som beklædning på vægge ved bevægelseshallen og multihallen i Humlebæk.

Inddeles efter behov

Bevægelseshallen kan således midlertidigt inddeles efter behov og tilpasses forskelligartede aktiviteter som for eksempel yoga. De multifunktionelle mobile spejlvægge skal fungere som både afskærmning, lydisolering og spejlvægge i hallen.

Glarmestre Snoer og Sønner A/S har stor erfaring med spejle til forskellige formål men oplever en øget interesse for spejlvægge til de nyopførte haller.

”Der bliver brugt væsentlig flere spejle i motionscentrene og idrætshallerne i dag. Spejlsale er som sådan ikke noget nyt, men de har i den grad fået deres renæssance. Spejlvægge har den fordel, at de ikke giver en fornemmelse af, at man indsnævrer rummet – tværtimod kan spejle have en forstørrende effekt og åbne rummet op”, lyder det fra Glarmestre Snoer og Sønner A/S, som også har leveret spejle til Tagensbo Skoles nye hal og Det Kongelige Teaters spejlsale.

De gammeldages traditionelle idrætshaller til sport og fritid er ofte lukkede, mørke og kompakte haller. De moderne haller derimod er karakteriseret ved åbenhed og fleksibilitet og bygges, så de tilgodeser både idrætsaktiviteter og de sociale fællesskaber. brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.737