23948sdkhjf

Nedbrydningsentreprenør med lidt lavere resultat

LH Hockerup A/S kommer ud med et plus, men har stigende tilgodehavender
Årets regnskab fra nedrivningsvirksomheden LH Hockerup A/S i Roskilde viser ikke omsætningen, men stigende udgifter til personale, der er gået op fra 10 mio. kroner til 13,5 mio. kroner.

Samtidig er firmaets tilgodehavender i stigning, hvilket ser ud til at belaste firmaets likvide beholdning.

Regnskabet viser, at der er en kassebeholdning på 620.000 kroner, og set i forhold til årlige personaleudgifter på godt og vel 13 mio. kroner, svarende til lidt over en million kroner om måneden, så er det en stram likviditet.

Især når man sammenholder med de store udeståender på næsten 26 mio. kroner, hvilket igen er et par millioner kroner mere end året før.

”En stor del af de tilgodehavender, vi har hos andre, er dog kommet ind efter regnskabsaflæggelsen”, siger ejer Lasse Hockerup til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Stigning i omsætning

”Samtidig har vi haft en stigning i aktiviteterne på mere end 50 procent i forhold til året før, og det giver naturligvis også en periode med flere udeståender, indtil projekterne er afviklet”, siger han.

Firmaet ønsker i øvrigt ikke at kommentere på det omsætningsmæssige, men han bekræfter, at der er betydeligt mere at lave, end der har været.

”Vi har en fordeling, der hedder omkring 30 procent af vore opgaver på langvarige kontrakter, og omkring 40 procent på middellang sigt, mens resten er sådan lidt kortere sigtet” siger han.

Firmaet beskæftiger omkring 100 medarbejdere, når man tæller underentreprenører med.

”Det bruger vi meget, når der kommer større ting ind. Så entrerer vi os med andre”, siger han.

Firmaet har realiseret et resultat før finansielle poster på 3,4 millioner kroner, hvilket er lidt mindre end året før. Årets resultat er på 2,5 million kroner mod 3,2 million kroner året før.

Ny direktør

Lasse Hockerup har i firmaet i årets løb ansat en direktør, Jan Langkjær som skal tage sig af det administrative.

”Vi har brug for mere tid til at være på pladserne, og til at tale med folk, når der er spørgsmål, der skal besvares”, siger han.

”Jeg betragter resultatet som nogenlunde fornuftigt. Vi er i en konkurrencepræget branche og der er kamp om priserne”, men ordrebeholdningen ser da rimelig ud. Vi kører bevidst en stram likviditet, fordi vi hellere vil afvikle gæld, hvilket vi også har gjort i det forgangne år” erklærer han.

Firmaet har med resultatet fra det afsluttede år en egenkapital på 10 mio. kroner.

LH Hockerup A/S
Tusinde kroner
2013 2014
Bruttofortjeneste 13.592 17.022
Afskrivninger 669 12.995
Resultat før finansielle poster 4.148 3.400
Resultat før skat 4.018 3.372
Årets resultat 3.187 2.533

Regnskabet er afsluttet pr. 30. juni 2015
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156