23948sdkhjf

Udlejer flytter i egne moduler

Cramo Adapteo har valgt at flytte sit domicil til eget modulbyggeri, der både kan fungere som midlertidige løsninger og som permanent kontorløsning
Cramo Adapteo er flyttet i egne moduler, som består af firmaets nyeste modulserie C90, der udmærker sig ved også at kunne bruges til alm. permanent byggeri.

”Vi valgte at flytte i vore egne moduler, ikke kun for at få en bygning med et godt indeklima som vi kender, men også for at kunne vise hvad vi kan tilbyde alle vores kunder. Ved at bo i egne moduler kan vi løbende indsamle viden om hvad det vil sige, at benytte vore produkter, lære af fejl og mangler og føre egne erfaringer videre til de mange nye moduler som vi sender ud på markedet” siger Mads Blom, direktør for Cramo Adapteo.

Se det live

Han tilbyder kunderne at komme på besøg og få en ”live” oplevelse i modulløsninger indenfor beboelse og kontor. I vores domicil har vi samlet alt inden for beboelse med eget wc/bad, kontorfaciliteter med enkelt- og dobbeltmandskontor, større kontorfællesskab, møderum i forskellige størrelser, the køkken, kantine, køkken samt en dejlig tagterrasse m.m.

”Vi har valgt at benytte solceller på vores nye hovedkvarter, hvilket gør at vores nye moduler ikke kun er en midlertidig løsning, men med dette valg opfylder vores hovedkvarter reglerne for permanent byggeri”, forklarer han.

Firmaet har også opstillet nye ”Plug and Play” beboelsesmodul på p-pladsen, en enkelt løsning til byggepladser samt til beboelse for en eller to personer. Et beboelsesmodul som kan leveres og være indflytningsklar på 24 timer.

Cramo Adapteo ser ifølge direktøren sig selv som en moderne virksomhed, leveringsdygtig i kvalitetsmoduler, og følger med tiden og lever op til alle de gældende krav i bygningsreglementet for midlertidig byggeri, samt de krav som vores kunder stiller.

Ved ganske få tiltag kan det midlertidige byggeri stå længere end de normale 3-5 år, og forlænge den tid man kan gøre brug af at benytte midlertidig genhusning.

Fordelen ved at leje, er at kunden kender de faste omkostninger, løbende kan tilpasse opstillingen til behovet og ved endt behov ophører alle udgifter.

Tages tilbage

Ved endt brug tages modulerne retur til Cramo Adapteo og bliver total istandsat klar til et nyt projekt. Det gør at Cramo Adapteo kan kalde modulerne for en bæredygtig løsning.

Site Facility er et nydesignet koncept som skal give kunderne mulighed for at vælge hele ”pakken”.

Cramo A/S’s nye projektleder Michael Pedersen er uddannet bygningsingeniør og har en bred erfaring fra hans mange tidligere byggeprojekter og arbejdsrutiner på byggepladser.

Projektteamet vil kunne tilbyde kunderne større eller mindre Site Facility løsninger, som vil kunne give kunden en stor tryghed og lette arbejdsgangene på byggepladsen.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109