23948sdkhjf

Betonelementproducent udvider efter stor ordre

Med en historisk stor millionordre fra hotelkæden Cabinn er der brug for mere plads og flere folk ved Fårup Betonindustri A/S
Tonstunge gravemaskiner er rykket ind på Fårup Betonindustris adresse på Kærvej i Fårup.

De skal fordoble lagerkapaciteten med cirka 45.000 kvm for på den måde at gøre plads til flere og større ordrer det kommende år og op til fem nye medarbejdere inden jul.

Udvidelsen giver også plads til optimering af produktionen med mulighed for at læsse direkte og dermed spare en håndtering af elementerne, påpeger virksomhedens adm. direktør, Brian Knudsen.

Han forklarer, at det især er store ordrer på boliger, sygehuse og hoteller, der præger markedet, mens det mindre bolig- og erhvervsbyggeri lader vente på sig.

En realitet, som Fårup Betonindustri har rustet sig til.

”Den strategi, vi har lagt, har været rigtig. Og det er lykkes os at opkvalificere medarbejderne og løse netop den type opgaver, derfor har vi travlt”, siger Brian Knudsen og uddyber over for Licitationen - Byggeriets Dagblad, at det er hele butikken, der er gearet op.

”Strategien går på, at vi for halvandet - to år siden så i en masse prognoser, der sagde, at der ville komme meget offentligt byggeri. Det var vi på det tidspunkt ikke helt gearet til, og derfor har vi opkvalificeret os, så vi i dag leger med nogle, der er større end førhen”, siger han.

Han oplyser desuden, at det hovedsageligt er ordrer fra eksisterende kunder, der fylder op i ordrebogen, hvilket han påpeger i høj grad er medarbejdernes fortjeneste.

”Det er en lille branche, og derfor handler det om at give kunden en god oplevelse, så de vælger én igen. Denne del har vi kunnet løfte i kraft af gode og dygtige medarbejdere”, siger han.

Tre store projekter

Det er tre kæmpeprojekter, der især fylder i produktionen i 2016.

Det gælder endnu en etape til Det Nye Universitetshospital i Skejby, en stor boligsag i Trekroner i Roskilde og en historisk stor millionordre til hotelkæden Cabinn, der dækker levering af 35.000 kvm betonelementer fordelt på 700 læs til Ørestaden i København.

”Ordren er meget større end noget, vi har lavet før. Den er dobbelt af de sygehusprojekter, vi har lavet, og som vi også synes er store”, siger Brian Knudsen, der ikke ønsker at sætte kroner og øre på ordren, som han fremhæver, at de får hjælp fra kollegaer til at håndtere. Det gælder blandt andre fra Thisted-Fjerritslev.

At der hentes hjælp er ikke nyt. Det er en måde, virksomheden har arbejdet på gennem længere tid. De leverer alt, men det, de ikke selv kan producere, købes hos andre, oplyser direktøren.

Fårup Betonindustri A/S
Virksomheden har 50 års erfaring i betonelemetbyggeri og beskæftiger cirka 85 medarbejdere. Virksomheden er 100 procent ordreproducerende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203