23948sdkhjf

Installationsvirksomhed ansætter ny adm. direktør

Mariendal El-Teknik A/S i Aalborg øger fokus på forretnings- og medarbejder- udvikling med ansættelsen af Lars Juul
Mariendal El-Teknik A/S udvider nu sin direktion i forbindelse med et øget fokus på forretnings- og medarbejderudvikling.

Installationsvirksomheden med hovedsæde i Aalborg og med godt 200 ansatte ansætter Lars Juul som ny adm. direktør, hvor han sammen med ejeren, Keld Ramlov, fremadrettet vil udgøre direktionen i selskabet.

Lars Juul kommer fra en stiling som adm. direktør i installationsvirksomheden Elcon og med ansættelsen af Lars Juul ønsker bestyrelsen at styrke Mariendals udvikling ved et øget fokus på forretnings- og medarbejderudvikling for derigennem at skabe værdi for kunderne.

”Mariendal har i dag over 200 medarbejdere fordelt på afdelinger i Nordjylland, Aarhus og København. Med en stigende aktivitet inden for både service- og entreprisesegmentet er det derfor vigtigt, at vi har ressourcer til både at udvikle forretningen samt at fastholde vores dedikerede kundefokus. Jeg ser frem til at overdrage posten som administrerende direktør til Lars, så jeg kan bruge endnu mere tid på det personlige salg og på den kundepleje, som er så vigtigt for os”, siger Keld Ramlov i en pressemeddelelse.

Lars Juul, der er uddannet elektriker og stærkstrømsingeniør samt har en merkantil uddannelse, tiltræder stillingen den 1. december.

”Jeg kender Mariendal som en nytænkende og forretningsorienteret virksomhed med ambitioner om at blive de bedste inden for deres felt – det passer perfekt med det, jeg tror på, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet”, siger Lars Juul.

Det er da også en virksomhed i fremgang, som Lars Juul nu sætter sig i spidsen for.

Mariendal El-Teknik øgede i 2014 sin bruttofortjeneste fra 57,8 til 63,1 mio. kroner mens driftsresultatet fulgte med og gik fra 4,7 til 5,3 mio. kroner i forhold til 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11