23948sdkhjf

Entreprenør på Falster går markant frem

Byggefirmaet Brdr. Pedersen A/S har mere end fordoblet bundlinjen
Ledelsen kalder selv resultatet for tilfredsstillende, og tager man et kig hen over regnskabstallene, kan det da også konstateres, at Byggefirmaet Brdr. Pedersen A/S i Nørre Alslev på Nordfalster har landet et særdeles godt resultat i regnskabsåret 2014/2015, der sluttede den 30. juni.

Entreprenørfirmaet med godt 50 ansatte oplyser ikke omsætning, men bruttofortjeneste er steget med godt ni mio. kroner til 28,8 mio. kroner, mens indtjeningen også er fuldt godt med, således at driftsresultatet er steget fra 3,6 til 6,8 mio. kroner. Samtidig er overskuddet mere end fordoblet med et resultat, der er steget fra 3,3 til 7,4 mio. kroner før skat.

”Det er et tilfredsstillende resultat. Vi kan konstatere, at det hårde arbejde, som alle i virksomheden har ydet hver eneste dag, har båret frugt”, siger Martin René Pedersen, der er direktør i Brdr. Pedersen A/S.

Han giver selv en del af æren for det gode resultat til medarbejderne.

”Vi arbejder fortsat på at løse opgaverne mere optimalt og på at blive en bedre arbejdsplads gennem målrettet udviklingsarbejde”, siger Martin René Pedersen.

Entreprenørvirksomheden har eksempel arbejdet intensivt med at forbedre alle processerne i forbindelse med byggeopgaver, hvor virksomheden også er gået nye veje og har ansat en antropolog som såkaldt forandringsagent, der skal hjælpe med at udvikle og forbedre arbejdspladsen.

Væk fra Falster

Brdr. Pedersen har det seneste år været involveret i en række større byggeopgaver på Lolland-Falster med byggeri af en ny skole i Nykøbing Falster og et større byggeprojekt for industrivirksomheden Melitek, der ligeledes ligger i Nørre Alslev.

Desuden har entreprenørvirksomheden de senere år bevæget sig uden for lokalområdet og opført nyt domicil for virksomheden Force Tecnology i Brøndby og den nye sportsarena Næstved Multiarena.

Direktør ser da også frem til det kommende år med fortrøstning.

”Vi har positive forventninger til det kommende år, men der skal arbejdes hårdt hver dag for at holde den høje kadence, vi har haft i virksomheden det seneste år”, siger en Martin René Pedersen.

Stor ordre i hus

Det nye regnskabsår 2015/2016 blev da også indledt med underskriften på en af de største ordrer i virksomhedens historie, da Brdr. Pedersen i juli landede en totalentreprise til 140 mio. kroner på det store byudviklingsprojekt Køge Kyst.

Her skal entreprenørvirksomheden opføre seks bygninger til blandet erhverv og boliger på i alt 14.300 kvm.

Byggefirmaet Brdr. Pedersen A/S
Mio. kroner
2013/14 2014/15
Bruttofortjeneste 19,846 28,753
Driftsresultat 3,613 6,811
Resultat før skat 3,326 7,350
Årets resultat 2,674 5,822
Egenkapital 8,847 13,019

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218