23948sdkhjf

Wacker-Neuson opsiger aftale med JMM Group

Tyske Wacker-Neuson er i gang med at opbygge sin egen salgsorganisation i Danmark. Det får konsekvenser for JMM Group der med udgangen af 2015 sætter fokus på Liebherr og Yanmar
Wacker-Neuson, der er en af Tysklands store producenter af entreprenørmateriel, vælger nu at opbygge sin egen salgsorganisation i Danmark . Hidtil har det været JMM Group, der har importeret Neuson minigravere i Danmark, men efter omtrent 20 år, er det nu en æra, der er ved at finde sin afslutning.

Men hos JMM Group vælger adm. direktør Hans Holm at se lidt mere positivt på det.

”Vi har som konsekvens ændret strukturen lidt internt i firmaet, således at Yanmar kommer mere i front nu, og det vil også gælde den del af firmastrukturen, der hedder JMM”, siger han til Licitationen.

Yanmar maskinerne har hidtil ligget i datterselskabet Stemas, hvor importen af disse maskiner har kørt gennem godt tredive år - og med stor succes.

Fokus på Yanmar

”Nu fokuserer vi så mere på Yanmar, sideløbende med, at vi i Stemas-regi kører uanfægtet videre med Weidemann”, siger Hans Holm.

Som en konsekvens af disse omlægninger vil Johs. Møllers Maskiner A/S fremover primært være koncentreret om Liebherr’s stadigt bredere produktprogram.

Muligheden for at gøre JMM-­strukturen endnu mere strømlinet udnyttes nu, hvilket i praksis betyder at Johs. Møllers Maskiner A/S fra 1. januar 2016 vil have sit primære fokus på Liebherr’s program, og derudover have Yanmar’s program med i produktpaletten i stedet for Neuson. Og endelig vil Stemas A/S uændret markedsføre produkterne fra Weidemann, Yanmar, Ammann og ATN.

”Det er jo ikke sådan, at vi står og mangler produkter. Faktisk har vi med succes gennem rigtig mange år har kørt to lignende produkttyper sideløbende. Nu kører vi så videre, bare med et mærke indenfor samme produkttype, siger Hans Holm.

Han oplyser også at der ikke bliver beskæftigelsesmæssige konsekvenser i virksomheden.

JMM har i 2011 af egen drift sagt farvel til Neuson-programmet i Norge og Sverige.

Hans Holm ønsker ikke at komme ind på den omsætning, virksomheden mister som følge af at Neuson-programmet falder ud.

JMM Group
JMM Group - bestående af Johs. Møllers Maskiner A/S og Stemas A/S, omsatte i seneste offentliggjorte regnskab 2013-14 for 464 mio. kroner og havde 120 medarbejdere. Virksomheden havde et overskud på 7,5 mio. kroner og en overskudsgrad på 2,8 procent.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125