23948sdkhjf

Skou Gruppen renoverer Tyrkiets ambassadørbolig

Foran ukendte konkurrenter har Skou Gruppen A/S vundet opgaven med at totalrenovere Tyrkiets ambassadørbolig i Hellerup for et tocifret millionbeløb
Tyrkiets ambassadørbolig på Svanemøllevej i Hellerup skal totalrenoveres.

Opgaven har været ude i indbudt licitation og blandt de bydende virksomheder er entreprenørvirksomheden Skou Gruppen A/S, der har vundet sagen foran ukendte modstandere.

En stor renovering for Folketinget, tror Skou Gruppens adm. direktør, Martin Skou Heidemann, har været medvirkende til, at renoveringsarbejdet er landet hos virksomheden, og holdet bag renoveringen er også dem, der nu skal i gang med ambassadørboligen, oplyser han til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Arbejdet til et to-cifret millionbeløb er så småt påbegyndt, men starter for alvor op om 14 dages tid og vil tage godt et år. I mellemtiden vil ambassadøren flytte til en anden adresse.

”Det er en meget spændende og flot bygning og nogle meget udfordrende ting, der skal laves. Når vi er færdige med den, så er den fuldt ud opdateret”, siger Martin Skou Heidemann og fortsætter:

”Bygningen er godt 100 år gammel, og selvom der er sket ting undervejs, trænger bygningen til en gennemgående renovering, og det får den nu”.

Forskelligartede opgaver

Ambassadørboligen er en stor villa på 936 kvm, der udover at udgøre bolig for ambassadøren også bruges som repræsentationslokaler, når ambassadøren er vært ved forskellige arrangementer.

Alt indvendigt og udvendigt skal renoveres og gøres tidssvarende, ligesom det tilhørende anneks skal gennemgå en totalrenovering.

Renoveringen indbefatter blandt andet isolering og renovering af tagkonstruktionen, facaderenovering og udskiftning af vinduer og døre.

Desuden er ejendommens fundament i dårlig stand, og af den grund skal der udføres en pilotering af fundamentet, så fundamentet og ejendommen bliver helt stabilt.

Foruden de mange forskelligartede byggeopgaver er sikkerhed også et aspekt, der skal tages hensyn til.

Ligesom på alle andre opgaver, har Skou Gruppen ansvar for at sørge for, at ingen uvedkommende får adgang til området. Et element, der er blevet præciseret en ekstra gang sammenlignet med andre opgaver, oplyser Martin Skou Heidemann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156