23948sdkhjf

DSV udvider ny terminal

Blot et år efter logistikvirksomheden DSV har indviet et helt nyt hovedkvarter med tilhørende 12.000 kvm terminal i Hedehusene, skal der bygges til igen.
Knap var snoren klippet til logistikvirksomheden DSV’s 29.000 kvm store nye hovedkvarter og godsterminal i Hedehusene ved Roskilde, før efterspørgslen på mere plads meldte sig igen.

Ifølge direktør i DSV Property Brian Winther Almind skyldes det, at fremgangen i industrien smitter positivt af på logistikbranchen, og det skaber et behov for konsolidering af DSVs lokationer.

”Når over 1000 forskellige kunder eksempelvis får bare lidt mere at lave, så får vi med det samme også mere at lave. Samtidig har vi formået at være lidt mere aggressive på salg, end vi plejer at være, og det har givet en god tilgang af kunder og dermed behov for mere plads,” forklarer Brian Winther Almind.

Dynamisk branche

Totalentreprenøren bag det nye byggeri er den nordjyske entreprenørvirksomhed DS Flexhal, som også har stået bag adskillige andre DSV-byggerier.

Ifølge Kai Rørbæk, der er direktør i DS Flexhal, er der ikke noget underligt i, at DSV allerede skal bygge til igen efter blot et år.

”Logistikbranchen er meget dynamisk, og det stiller krav om, at byggerierne er fleksible og kan tilpasses, hvis behovet ændrer sig. Virksomhederne kan aldrig vide specifikt, hvad de skal bruge af plads. Derfor blev der faktisk taget højde for udvidelsesmuligheden, allerede da vi byggede den eksisterende terminalbygning for DSV”, siger han.

I alt skal der tilbygges en 10.000 kvm stor ny terminal, der dels skal rumme et distributionscenter, og dels et lager til gods med længere liggetid.

Solidt partnerskab

Det var blandt andet en presset tidshorisont, der fik DSV til at vælge DS Flexhal som entreprenør endnu en gang.

Men Brian Winther Almind lægger heller ikke skjul på at andet ville have været ulogisk.

”Det betyder meget, at vi har arbejdet sammen med DS Flexhal på andre projekter. Den viden de har om logistikbyggerier generelt og DSV’s behov i særdeleshed, gør, at de forstår vores behov og kan levere præcis det, vi har brug for. Derudover er det selvfølgelig afgørende, at de er konkurrencedygtige,” siger Brian Winther Almind.

DSVs terminal i Hedehusene er et vigtigt knudepunkt for gods, der skal til og fra Sjælland og videre op i Norden. Med udvidelsen af terminalen i Hedehusene har DS Flexhal i alt leveret over 160.000 kvm til DSV i både Danmark og Sverige.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25