23948sdkhjf

Hammerslag på italiensk i Høng

Viggo Bendz har sat to nye mærker på nedbrydningslisten
Der står grej til knusning, neddeling og sortering på dagsordenen hos firmaet Viggo Bendz A/S i Høng på Vestsjælland. Og de senest tilkomne mærker er italienske.

”Det er jo godt med pasta og en god Barolo-rødvin. Men vi har nu også fine erfaringer med tungt grej til nedbrydningsbranchen fra Italien. Derfor var der ingen tvivl, da vi fik tilbudt hydraulikhamre fra producenten Indeco”, fortæller direktør Poul Erik Jacobsen hos Viggo Bendz.

Igennem en halv snes år var det franske Montabert-hamre, der blev langet over disken i Høng.

Bredt sortiment

”Montabert fandt ud af, at de ville have flere forhandlere på markedet. Det mente vi ikke var en god idé, og derfor kiggede vi os omkring efter en anden leverandør. Meget af det øvrige nedbrydningsgrej, vi har i programmet, kommer fra Italien, og erfaringerne med kvaliteten er absolut gode. Samtidig er Indeco-hamrene mere konkurrencedygtige”, siger Poul Erik Jacobsen.

Sortimentet fra den italienske producent er det også vanskeligt at sætte mange fingre på. Det spænder fra små hydraulikhamre, som kan tumles af minigravere helt ned til 600 kg og til tunge hamre med egenvægt på otte tons, som kan spændes på gravemaskiner op til 100 tons.

Sakse til beton og jern

Foruden hydraulikhamrene, som Indeco producerer omkring 4000 af om året, har Viggo Bendz også hentet en importøraftale i hus med Trevi Benne, som ligeledes er italiensk.

Fabrikken laver sakse til såvel beton som jern, samt sortergrabbe i mere end en halv snes forskellige udgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235