23948sdkhjf

Ny forhandler af Terex Finlay

Meldgaard Handel A/S bliver ny forhandler af Terex Finlay i Danmark
Siden 1996 har forhandlingen af Terex Finlay ligget hos OP System Danmark A/S (tidl. Doppstadt Danmark A/S), men pr. 1. oktober 2015 er det frem over Meldgaard Handel A/S i Aabenraa som har forhandlingen af Terex Finlay i Danmark.

Godt etableret

”Terex Finlay er et etableret mærke i Danmark og et produkt der passer rigtig godt ind i vores nuværende produkt program” udtaler Klaus Meldgaard afdelingschef for Meldgaard Handel og fortsætter

”vi kender branchen, vi kender kunderne og med det store produkt program som Terex Finlay har, har vi nu en endnu bedre mulighed for at komme med de optimale løsninger til kunderne”.

I over 50 år har Terex Finlay produceret mobile knusere og sorteringsanlæg, et produktprogram som tæller over 30 forskellige maskinmodeller, maskiner af høj kvalitet som blandt andet henvender sig til råstofbranchen samt nedbrydningsselskaber og store anlægsentreprenører.

”I efteråret 2014 henvendte vi os til Terex Finlay og meddelte dem vi gerne ville stoppe som forhandler af Terex Finlay”, siger Morten Lund Christensen direktør hos OP System Danmark A/S.

”Vi er glade for at Terex Finlay og Meldgaard har fundet sammen om et samarbejde; Det er meget vigtigt for os at alle Terex Finlay kunder også i fremtiden kan få en god og professionel betjening”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14