23948sdkhjf

Nyt sygehus får en ekstra etage

Region Sjælland har inden for den økonomiske ramme fundet plads til 18.000 ekstra kvadratmeter på tilbygning til Slagelse Sygehus
I 2017 står et helt nybygget hus til godt 400 mio. kroner med cirka 180 nye enestuer og behandlingsrum klar til at tage imod patienterne på Slagelse Sygehus.

Nu er det lykkes at få lagt en ekstra etage på byggeriet inden for den økonomiske ramme, Region Sjælland havde bevilget.

Det er dermed Danmarks største Offentlig-Private-Partnerskab inden for sygehusbyggeri, og det er gravide, fødende, børn og akutte medicinske patienter, der kan se frem til at flytte ind på den ekstra etage med enestuer.

”Vi tager kvantespring i øjeblikket. For få år siden fik vi vores nye akutafdeling, og med dette byggeri får vi væsentligt bedre ramme at drive et morderne et moderne akutsygehus, siger hun og henviser blandt andet til, at alt det akutte bliver samlet ét sted på sygehuset, siger sygehusdirektør Vinni Breuning.

MT Højgaard er totalentreprenør på byggeriet, mens Deas skal stå for facility management, idet driftsselskabet vedrørende den nye bygning ejes ligeligt af MT Højgaard og Deas. De finansielle partnere, som bliver ejere af bygningen, er PKA, Sampension, PensionDanmark og Industriens Pension.

Byggeriet går i gang i foråret 2016 og forventes færdigt med udgangen af 2017.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14